ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 387.8 קק״ל 1551.3 קק״לפחמימות 84.3 גרם 337.1 גרםשומן 55.9 גרם 223.7 גרםנתרן 434.6 מ״ג 1738.4 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.1 גרםסיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרםשומן רווי 47.7 גרם 190.9 גרםכולסטרול 69.7 מ״ג 279.0 מ״גסידן 84.3 מ״ג 337.4 מ״גברזל 41.6 מ״ג 166.2 מ״גאשלגן 137.9 מ״ג 551.6 מ״גאבץ 41.1 מ״ג 164.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות388
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 387.8 קק״ל 1551.3 קק״לפחמימות 84.3 גרם 337.1 גרםשומן 55.9 גרם 223.7 גרםנתרן 434.6 מ״ג 1738.4 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.1 גרםסיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרםשומן רווי 47.7 גרם 190.9 גרםכולסטרול 69.7 מ״ג 279.0 מ״גסידן 84.3 מ״ג 337.4 מ״גברזל 41.6 מ״ג 166.2 מ״גאשלגן 137.9 מ״ג 551.6 מ״גאבץ 41.1 מ״ג 164.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 388 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות. ניתן לשלב עם כל סוג פטריות שאוהבים.
-
25 גרם חמאהכף גדושה של חמאה
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס יין לבן יבשאפשר להחליף ביין אדום יבש
-
1/2 כוס שמנת לבישול 15%
-
1 כוס מיםאו ציר ירקות
-
1 כפית אורגנו יבשאו טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
עיטור
-
4 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.
- בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים על כיריים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
- מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
- מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
- ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.
- בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים על כיריים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
- מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
- מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
- ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (35)
וואו זה יצא מדהים, מריח נפלא ועם צבע מהממם. לא הצלחנו להפסיק לאכול
אפש להשתמש בקופסאת פטריות במקום
היי רבקה, כן אפשר
היי יש לי יין לבן חצי יבש ושמנת מתוקה להקצפה 38% במקום שמנת לבישול זה בסדר? המתכון הולך עם ניוקי תפוח אדמה?
הי יהלי, זה בסדר גמור. והמתכון ילך מצוין עם ניוקי תפוחי אדמה
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מושחתת
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- בראנץ'
- טעמים ייחודיים
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סימנס
- פסטה
- תוספות
- תפוחי אדמה