סלט אטריות שעועית עם עוף ומנגו ברוטב אסיאתי
השף שגב משה מלמד להכין סלט אטריות שעועית עם עוף ומנגו ברוטב אסיאתי - סלט שהוא ארוחה שלמה, טעימה ופשוטה להכנה, שמכינים ב-10 דקות עבודה
השף שגב משה מלמד להכין סלט אטריות שעועית עם עוף ומנגו ברוטב אסיאתי - סלט שהוא ארוחה שלמה, טעימה ופשוטה להכנה, שמכינים ב-10 דקות עבודה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 887.9 קק״ל 2663.8 קק״לפחמימות 124.1 גרם 372.2 גרםשומן 87.8 גרם 263.3 גרםנתרן 672.4 מ״ג 2017.2 מ״גחלבון 43.4 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.7 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 191.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 469.3 מ״ג 1407.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות888
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 887.9 קק״ל 2663.8 קק״לפחמימות 124.1 גרם 372.2 גרםשומן 87.8 גרם 263.3 גרםנתרן 672.4 מ״ג 2017.2 מ״גחלבון 43.4 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.7 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 191.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 469.3 מ״ג 1407.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 888 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כוסות אטריות שעועית
-
300 גרם חזה עוף שלם
-
2 כוסות מים
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כוס בוטנים קלויים
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 חופן כוסברה
-
10 עלי בזיליקום
-
1 מנגו גדול
-
1/2 ליים בינוני
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהתאם להוראות היצרן ומקררים. קוצצים את הכוסברה. חותכים את המנגו לקוביות קטנות.
- מביאים לרתיחה את המים והסויה ומבשלים את העוף במשך 20 דקות. מוציאים, מצננים וחותכים לרצועות דקיקות.
- מטגנים את הבוטנים והסוכר על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל הסוכר נמס והבוטנים מתקרמלים מכל הצדדים. מצננים ומרסקים.
- מניחים את האטריות והעוף בקערה גדולה ומערבבים.
- מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים, טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהתאם להוראות היצרן ומקררים. קוצצים את הכוסברה. חותכים את המנגו לקוביות קטנות.
- מביאים לרתיחה את המים והסויה ומבשלים את העוף במשך 20 דקות. מוציאים, מצננים וחותכים לרצועות דקיקות.
- מטגנים את הבוטנים והסוכר על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל הסוכר נמס והבוטנים מתקרמלים מכל הצדדים. מצננים ומרסקים.
- מניחים את האטריות והעוף בקערה גדולה ומערבבים.
- מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים, טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן