סלט אטריות שעועית עם עוף ומנגו ברוטב אסיאתי

השף שגב משה מלמד להכין סלט אטריות שעועית עם עוף ומנגו ברוטב אסיאתי - סלט שהוא ארוחה שלמה, טעימה ופשוטה להכנה, שמכינים ב-10 דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בהתאם להוראות היצרן ומקררים. קוצצים את הכוסברה. חותכים את המנגו לקוביות קטנות.
  2. מביאים לרתיחה את המים והסויה ומבשלים את העוף במשך 20 דקות. מוציאים, מצננים וחותכים לרצועות דקיקות.
  3. מטגנים את הבוטנים והסוכר על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל הסוכר נמס והבוטנים מתקרמלים מכל הצדדים. מצננים ומרסקים.
  4. מניחים את האטריות והעוף בקערה גדולה ומערבבים.
  5. מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים, טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 887.4 קק״ל 2662.3 קק״ל
פחמימות 123.4 גרם 370.1 גרם
שומן 87.9 גרם 263.6 גרם
נתרן 2948.8 מ״ג 8846.4 מ״ג
חלבון 43.3 גרם 129.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.7 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
כולסטרול 76.0 מ״ג 228.0 מ״ג
סידן 63.8 מ״ג 191.5 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 655.3 מ״ג 1965.9 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody