רקע הנמל מעודכן

סלט גזר מרוקאי קל להכנה

סלט גזר מרוקאי - אלחיז'ו, פשוט להכנה ונשמר במקרר למשך כמה ימים. מתאים כתוספת פיקנטית לארוחה, על לחם או כמנת נשנוש קלילה ומרעננת
סלט גזר מרוקאי - אלחיז'ו, פשוט להכנה ונשמר במקרר למשך כמה ימים. מתאים כתוספת פיקנטית לארוחה, על לחם או כמנת נשנוש קלילה ומרעננת
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.6 קק״ל 1146.4 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.6 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.8 גרם
    נתרן 340.3 מ״ג 1361.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 737.2 מ״ג 2948.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.6 קק״ל 1146.4 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.6 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.8 גרם
    נתרן 340.3 מ״ג 1361.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 336.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 737.2 מ״ג 2948.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
נעמה פלד
X

23 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את הגזרים ומבשלים במים עד שהם רכים, אבל לא נמעכים (אל דנטה).
  2. מסננים את הגזרים ומצננים. חותכים את הגזרים לטבעות בעובי 1 ס”מ.

    חותכים לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס
    חותכים לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מטגנים את שיני השום ב-3 כפות שמן זית.
  4. קוצצים את הכוסברה ומניחים בקערה ביחד עם מיץ הלימון, הכמון, יתרת שמן הזית, הסילאן, המלח והפלפל.

    מוסיפים תיבול. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים תיבול. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מוסיפים את הגזר ואת שיני השום המטוגנות ומערבבים.
  6. שומרים בכלי אטום בקירור עד להגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט גזר מרוקאי קל להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    קארין טובול

    כל ערב שבת הסלט הזה קבוע בשולחן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות