![סלט גזר מרוקאי. צילום: נמרוד סונדרס](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/12/18112659/%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A9%D7%9404797-Small.jpg)
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.8 קק״ל 1199.3 קק״לפחמימות 24.6 גרם 98.6 גרםשומן 19.6 גרם 78.4 גרםנתרן 386.2 מ״ג 1544.9 מ״גחלבון 3.2 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 85.7 מ״ג 342.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 742.8 מ״ג 2971.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות300
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.8 קק״ל 1199.3 קק״לפחמימות 24.6 גרם 98.6 גרםשומן 19.6 גרם 78.4 גרםנתרן 386.2 מ״ג 1544.9 מ״גחלבון 3.2 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 85.7 מ״ג 342.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 742.8 מ״ג 2971.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 300 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את הגזרים ומבשלים במים עד שהם רכים, אבל לא נמעכים (אל דנטה).
- מסננים את הגזרים ומצננים. חותכים את הגזרים לטבעות בעובי 1 ס”מ.
חותכים לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס - מטגנים את שיני השום ב-3 כפות שמן זית.
- קוצצים את הכוסברה ומניחים בקערה ביחד עם מיץ הלימון, הכמון, האריסה, יתרת שמן הזית, סילאן, מלח ופלפל.
מוסיפים תיבול. צילום: נמרוד סונדרס - מוסיפים את הגזר ואת שיני השום המטוגנות ומערבבים.
- שומרים בכלי אטום בקירור עד להגשה.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את הגזרים ומבשלים במים עד שהם רכים, אבל לא נמעכים (אל דנטה).
- מסננים את הגזרים ומצננים. חותכים את הגזרים לטבעות בעובי 1 ס”מ.
- מטגנים את שיני השום ב-3 כפות שמן זית.
- קוצצים את הכוסברה ומניחים בקערה ביחד עם מיץ הלימון, הכמון, האריסה, יתרת שמן הזית, סילאן, מלח ופלפל.
- מוסיפים את הגזר ואת שיני השום המטוגנות ומערבבים.
- שומרים בכלי אטום בקירור עד להגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![סלט גזר מרוקאי קל להכנה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/12/18112659/%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A9%D7%9404797-Small.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן