סלט טאבולה מרענן בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש
דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.5 קק״ל 1370.1 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.3 גרםשומן 12.3 גרם 49.3 גרםנתרן 277.5 מ״ג 1110.1 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.4 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 103.9 מ״ג 415.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 442.1 מ״ג 1768.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.5 קק״ל 1370.1 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.3 גרםשומן 12.3 גרם 49.3 גרםנתרן 277.5 מ״ג 1110.1 מ״גחלבון 10.1 גרם 40.4 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 103.9 מ״ג 415.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 442.1 מ״ג 1768.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
כשמזרח התיכון פוגש את המזרח הרחוק נוצרים דברים מיוחדים ונדירים. כזה הוא סלט טאבולה מקומי שלובש תאילנד: הבורגול ועשבי התיבול המוכרים מתעטפים ברוטב אסיאתי פשוט וטעים ומוגשים בסירות העשויות מעלי חסה פריכים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
רוטב
-
2 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
4 כפות מיץ לימון
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפות דבשאו סילאן
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
4 עלי חסות אייסברג
עיטור
-
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן ומצננים.
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הפלפל החריף לטבעות. חותכים גס את הקשיו.
- מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מחלקים את הסלט בין עלי החסה, מפזרים מעל את הקשיו וכמה טבעות הפלפל החריף (לא חובה) ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן ומצננים.
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הפלפל החריף לטבעות. חותכים גס את הקשיו.
- מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מחלקים את הסלט בין עלי החסה, מפזרים מעל את הקשיו וכמה טבעות הפלפל החריף (לא חובה) ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מעולה!
תודה רבה!