-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 350.9 קק״ל 1052.6 קק״לפחמימות 21.3 גרם 64.0 גרםשומן 25.0 גרם 74.9 גרםנתרן 1112.0 מ״ג 3336.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 23.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 82.0 מ״ג 245.9 מ״גברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 488.1 מ״ג 1464.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות351
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 350.9 קק״ל 1052.6 קק״לפחמימות 21.3 גרם 64.0 גרםשומן 25.0 גרם 74.9 גרםנתרן 1112.0 מ״ג 3336.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 23.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 82.0 מ״ג 245.9 מ״גברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 488.1 מ״ג 1464.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
סלט קיסר! מדובר בסלט שעשה אלינו ולשאר העולם חתיכת מסע, מקורו בטבח מהגר איטלקי שהכין אותו במקסיקו ומשם נפוץ לכל עבר. יש מגוון גרסאות לסלט הזה, אבל כזו עוד לא פגשתם. סלט עשיר ומרענן שגם יסגור לכם את פינת החלבון היומית בזכות הטופו המעולה שנמצא בשלושה ממרכיבי הסלט: רוטב, טופו צלוי וקרוטונים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרוטוני טופו צלוי
-
150 גרם טופו משי (סילקן) רך
רוטב
-
300 גרם טופו חומוסחצי כמות לרוטב, חצי לטופו צלוי (ראו המשך מתכון)
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל לבן טחון
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 לימון בינוניסחוט למיץ
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים לקוביות קטנטנות טופו משי, מערבבים עם מעט שמן זית ומכניסים לתנור בתבנית מרופדת נייר אפייה טבעי סנו סושי למשך 15 דקות.
- מכינים את הרוטב: במעבד מזון שמים טופו בטעם פסטו ואת שאר מרכיבי הרוטב.
- לטופו הצלוי: פורסים את הטופו חומוס שנשאר לפרוסות, מתבלים במעט שמן זית, מלח, פלפל וצולים על מחבת פסים 2 דקות מכל צד.
- מרכיבים את הסלט: בקערה שוברים לחצי את עלי החסה, מוסיפים בצל אחד פרוס לרצועות, ואת הרוטב, מערבבים היטב.
- מוסיפים את קרוטוני הטופו, מעט צנוברים קלויים, ומעט מה״פרמז׳ן״ ומניחים מעל את פרוסות הטופו הצלוי. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים לקוביות קטנטנות טופו משי, מערבבים עם מעט שמן זית ומכניסים לתנור בתבנית מרופדת נייר אפייה טבעי סנו סושי למשך 15 דקות.
- מכינים את הרוטב: במעבד מזון שמים טופו בטעם פסטו ואת שאר מרכיבי הרוטב.
- לטופו הצלוי: פורסים את הטופו חומוס שנשאר לפרוסות, מתבלים במעט שמן זית, מלח, פלפל וצולים על מחבת פסים 2 דקות מכל צד.
- מרכיבים את הסלט: בקערה שוברים לחצי את עלי החסה, מוסיפים בצל אחד פרוס לרצועות, ואת הרוטב, מערבבים היטב.
- מוסיפים את קרוטוני הטופו, מעט צנוברים קלויים, ומעט מה״פרמז׳ן״ ומניחים מעל את פרוסות הטופו הצלוי. בתיאבון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נשמע מעולה! אכין לסופ”ש