סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב
סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.3 קק״ל 746.6 קק״לפחמימות 26.6 גרם 212.4 גרםשומן 23.1 גרם 185.1 גרםנתרן 216.7 מ״ג 1733.9 מ״גחלבון 20.5 גרם 164.2 גרםסיבים תזונתיים 21.4 גרם 171.3 גרםשומן רווי 19.3 גרם 154.5 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 150.0 מ״גסידן 57.5 מ״ג 460.1 מ״גברזל 19.4 מ״ג 154.9 מ״גאשלגן 448.3 מ״ג 3586.3 מ״גאבץ 19.2 מ״ג 153.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות93
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.3 קק״ל 746.6 קק״לפחמימות 26.6 גרם 212.4 גרםשומן 23.1 גרם 185.1 גרםנתרן 216.7 מ״ג 1733.9 מ״גחלבון 20.5 גרם 164.2 גרםסיבים תזונתיים 21.4 גרם 171.3 גרםשומן רווי 19.3 גרם 154.5 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 150.0 מ״גסידן 57.5 מ״ג 460.1 מ״גברזל 19.4 מ״ג 154.9 מ״גאשלגן 448.3 מ״ג 3586.3 מ״גאבץ 19.2 מ״ג 153.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 93 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
6 יחידות תפוחי אדמה גורמה
-
30 יחידות עגבניות שרי
-
1 1/2 בצלים סגולים
-
18 יחידות צנוניות
רוטב
-
6 כפות ממרח פסטומוכן
-
3 כפות חומץ 5%
-
3 כפות מיץ לימון
-
3 כפיות חרדל דיז’ון
אופן הכנה
- מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס.
- מבשלים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד לריכוך (אבל לא יותר מדי).
- חוצים את עגבניות השרי לאורכן.
- נוסף לכך, פורסים את הבצלים הסגולים לרצועות דקות.
- חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות.
- אחרי שתפוחי האדמה התרככו, מסננים אותם בעדינות מהמים ומצננים מעט.
- מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה עם עגבניות השרי, הבצל הסגול והצנוניות.
- לאחר מכן, מערבבים היטב בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב: הפסטו, החומץ, מיץ הלימון והחרדל.
- שופכים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
אופן הכנה
- מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס.
- מבשלים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד לריכוך (אבל לא יותר מדי).
- חוצים את עגבניות השרי לאורכן.
- נוסף לכך, פורסים את הבצלים הסגולים לרצועות דקות.
- חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות.
- אחרי שתפוחי האדמה התרככו, מסננים אותם בעדינות מהמים ומצננים מעט.
- מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה עם עגבניות השרי, הבצל הסגול והצנוניות.
- לאחר מכן, מערבבים היטב בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב: הפסטו, החומץ, מיץ הלימון והחרדל.
- שופכים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
קטלני! תודה אלוף