רקע דוד משה

סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב

סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס.
  2. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד לריכוך (אבל לא יותר מדי).
  3. חוצים את עגבניות השרי לאורכן.
  4. נוסף לכך, פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקות.
  5. חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות.
  6. אחרי שתפוחי האדמה התרככו, מסננים אותם בעדינות מהמים ומצננים מעט.
  7. מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה עם עגבניות השרי, הבצל הסגול והצנוניות.
  8. לאחר מכן, מערבבים היטב בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב: הפסטו, החומץ, מיץ הלימון והחרדל.
  9. שופכים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.

    סלט תפוחי אדמה רון יוחננוב 2
    סלט שהוא ארוחה שלמה ומזינה. צילום: רון יוחננוב

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 989.4 קק״ל 1978.8 קק״ל
פחמימות 930.6 גרם 1861.1 גרם
שומן 934.2 גרם 1868.4 גרם
נתרן 1125.9 מ״ג 2251.8 מ״ג
חלבון 929.3 גרם 1858.6 גרם
סיבים תזונתיים 928.8 גרם 1857.6 גרם
שומן רווי 929.4 גרם 1858.9 גרם
כולסטרול 928.7 מ״ג 1857.4 מ״ג
סידן 932.4 מ״ג 1864.7 מ״ג
ברזל 928.8 מ״ג 1857.5 מ״ג
אשלגן 945.6 מ״ג 1891.3 מ״ג
אבץ 928.7 מ״ג 1857.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה (1)

Avatar