ארוחה של מלכה – סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי

לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.1 קק״ל 1420.5 קק״ל
    פחמימות 18.7 גרם 74.9 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.0 גרם
    נתרן 906.8 מ״ג 3627.2 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 128.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 43.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 123.1 מ״ג 492.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.1 קק״ל 1420.5 קק״ל
    פחמימות 18.7 גרם 74.9 גרם
    שומן 15.0 גרם 60.0 גרם
    נתרן 906.8 מ״ג 3627.2 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 128.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 43.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 123.1 מ״ג 492.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
תמרה אהרוני
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה לסלמון


אופן הכנה

  1. חותכים את פילה הסלמון ל-4 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
  2. בקערה מערבבים את החרדל, דבש, לימון, מלח ופלפל שחור ומשרים את נתחי הסלמון.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית.
  4. קולפים ופורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-1/2 דקה.
  5. מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים כ-5 דקות.
  6. מוסיפים את יתר מרכיבי השעועית וממשיכים לטגן, מערבבים מדי פעם.
  7. מסננים את נתחי הסלמון אך שומרים את נוזל המשרה.
  8. מחממים מחבת ברזל או מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים תרסיס שמן קנולה וצורבים את נתחי הסלמון מכל הצדדים.
  9. מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת עם הסלמון ומזגגים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
  10. מעבירים את תבשיל השעועית לצלחת עמוקה ומסדרים מעליה את נתחי הסלמון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה של מלכה – סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    יעל

    היי,אני רוצה להכין לכבוד שבת קודש אפשר לטגן ללא העור? פשוט יש לי דג קפוא

      Avatar
      מערכת Foody

      לא אמורה להיות בעיה, אפשרי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות