-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1075.9 קק״ל 2151.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 49.8 גרםשומן 47.1 גרם 94.2 גרםנתרן 2152.2 מ״ג 4304.4 מ״גחלבון 142.4 גרם 284.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 6.1 גרם 12.1 גרםכולסטרול 232.1 מ״ג 464.1 מ״גסידן 68.6 מ״ג 137.2 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 2053.5 מ״ג 4107.1 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1076
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1075.9 קק״ל 2151.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 49.8 גרםשומן 47.1 גרם 94.2 גרםנתרן 2152.2 מ״ג 4304.4 מ״גחלבון 142.4 גרם 284.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 6.1 גרם 12.1 גרםכולסטרול 232.1 מ״ג 464.1 מ״גסידן 68.6 מ״ג 137.2 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 2053.5 מ״ג 4107.1 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1076 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
2 סטייק סלמון גדולים
-
2 כפות סילאן
-
1 כף חרדל דיז’ון
הגשה
-
1/2 כוס בוטנים קלויים
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק, אפשר להשתמש במספריים לקיצוץ כאלה.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
- מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
- משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל ומטגנים משני בצדדים במשך כ-3 דקות או עד להזהבה.
- מפזרים את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק, אפשר להשתמש במספריים לקיצוץ כאלה.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
- מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
- משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל ומטגנים משני בצדדים במשך כ-3 דקות או עד להזהבה.
- מפזרים את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן