סלמון בזיגוג סילאן וחרדל

איך מכינים ארוחת צהריים או ערב ברבע שעה? פשוט נכנסים למתכון של סלמון בזיגוג סילאן וחרדל ונהנים ממנה בריאה ומזינה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

סלמון

  • 2 סטייק סלמון גדולים
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף חרדל דיז’ון
  • 1 תרסיס שמן זית

הגשה

  • 1/2 כוס בוטנים קלויים
  • 1 גבעול בצל ירוק

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבוטנים. חותכים דק את הבצל הירוק.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
  3. מערבבים היטב בקערה את הסילאן והחרדל.
  4. משמנים את נתחי הסלמון בעזרת תרסיס שמן, מושחים בתערובת הסילאן והחרדל ומטגנים משני בצדדים במשך כ-3 דקות או עד להזהבה.
  5. מפזרים את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1076.0 קק״ל 2152.1 קק״ל
פחמימות 24.7 גרם 49.3 גרם
שומן 47.1 גרם 94.2 גרם
נתרן 2152.2 מ״ג 4304.4 מ״ג
חלבון 142.4 גרם 284.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 6.1 גרם 12.1 גרם
כולסטרול 232.1 מ״ג 464.1 מ״ג
סידן 68.0 מ״ג 136.0 מ״ג
ברזל 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 2051.0 מ״ג 4102.1 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)