סלמון על שום מה? סלמון בזיגוג שום וסוכר חום
מתכון לסלמון על המחבת שמכינים ב-5 דקות, עם זיגוג של שום וסוכר חום שהופך את הסלמון למבריק, תאווה לעיניים אבל בעיקר לבטן. לבריאות ובתיאבון!
מתכון לסלמון על המחבת שמכינים ב-5 דקות, עם זיגוג של שום וסוכר חום שהופך את הסלמון למבריק, תאווה לעיניים אבל בעיקר לבטן. לבריאות ובתיאבון!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.0 קק״ל 522.0 קק״לפחמימות 31.1 גרם 62.2 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 473.1 מ״ג 946.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 3.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 34.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 108.3 מ״ג 216.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות261
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.0 קק״ל 522.0 קק״לפחמימות 31.1 גרם 62.2 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 473.1 מ״ג 946.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 3.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 34.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 108.3 מ״ג 216.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 261 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
2 פרוסות פילה דג סלמון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
זיגוג
-
1 כף שמן קנולה
-
2 כפות רוטב סויה
-
3 כפות סוכר חום כהה
-
1 כפית שוםכתוש
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת. מתבלים את פרוסות הסלמון במלח ופלפל.
- מטגנים את הסלמון קודם עם העור כלפי מעלה כ-2 דקות, הופכים לצד העור ומטגנים עוד 2 דקות.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הזיגוג ומוסיפים למחבת.
- ממשיכים לטגן בתוך הזיגוג, כדקה מכל צד, או עד שהסלמון עטוף היטב בזיגוג מבריק.
- מפזרים בצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת. מתבלים את פרוסות הסלמון במלח ופלפל.
- מטגנים את הסלמון קודם עם העור כלפי מעלה כ-2 דקות, הופכים לצד העור ומטגנים עוד 2 דקות.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הזיגוג ומוסיפים למחבת.
- ממשיכים לטגן בתוך הזיגוג, כדקה מכל צד, או עד שהסלמון עטוף היטב בזיגוג מבריק.
- מפזרים בצל ירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
יצאה חי
היי משה, יתכן ואתה צריך לטגן למשך זמן ארוך יותר
יצא מושלם!!!
מתכון מעולה וזריז!