סלמון על שום מה? סלמון בזיגוג שום וסוכר חום

מתכון לסלמון על המחבת שמכינים ב-5 דקות, עם זיגוג של שום וסוכר חום שהופך את הסלמון למבריק, תאווה לעיניים אבל בעיקר לבטן. לבריאות ובתיאבון!
מתכון לסלמון על המחבת שמכינים ב-5 דקות, עם זיגוג של שום וסוכר חום שהופך את הסלמון למבריק, תאווה לעיניים אבל בעיקר לבטן. לבריאות ובתיאבון!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.0 קק״ל 522.0 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 62.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 473.1 מ״ג 946.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 3.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 34.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 108.3 מ״ג 216.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.0 קק״ל 522.0 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 62.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 473.1 מ״ג 946.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 3.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 34.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 108.3 מ״ג 216.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת. מתבלים את פרוסות הסלמון במלח ופלפל.
  2. מטגנים את הסלמון קודם עם העור כלפי מעלה כ-2 דקות, הופכים לצד העור ומטגנים עוד 2 דקות.
  3. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הזיגוג ומוסיפים למחבת.
  4. ממשיכים לטגן בתוך הזיגוג, כדקה מכל צד, או עד שהסלמון עטוף היטב בזיגוג מבריק.
  5. מפזרים בצל ירוק ומגישים.

    סלמון בזיגוג 5665
    סלמון בזיגוג שום וסוכר חום. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון על שום מה? סלמון בזיגוג שום וסוכר חום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      אפרת שלומוביץ

      מתכון מעולה וזריז!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות