-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.7 קק״ל 7255.7 קק״לפחמימות 59.5 גרם 892.7 גרםשומן 17.9 גרם 267.9 גרםנתרן 944.5 מ״ג 14166.8 מ״גחלבון 19.0 גרם 284.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.1 גרםשומן רווי 8.0 גרם 119.4 גרםכולסטרול 30.6 מ״ג 458.6 מ״גסידן 86.8 מ״ג 1301.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 79.9 מ״ג 1198.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 14.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.7 קק״ל 7255.7 קק״לפחמימות 59.5 גרם 892.7 גרםשומן 17.9 גרם 267.9 גרםנתרן 944.5 מ״ג 14166.8 מ״גחלבון 19.0 גרם 284.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.1 גרםשומן רווי 8.0 גרם 119.4 גרםכולסטרול 30.6 מ״ג 458.6 מ״גסידן 86.8 מ״ג 1301.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 79.9 מ״ג 1198.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 14.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 484 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי גבינות
-
1 גביע גבינת שמנת
-
300 גרם גבינת פטה 16%
-
300 גרם גבינה בולגרית24% שומן
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת, או כל גבינה קשה לבחירתכם
-
2 כפות גדושות קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
ציפוי
-
2 כפות סילאן טבעימהולות ב-2 כוסות מים
-
100 גרם שומשוםאו פרג (מונח בצלחת רחבה)
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ולא דביק.
- בעזרת כפות הידיים יוצרים כדור ומעבירים לקערה.
- משמנים קלות את הבצק ומכסים בכיסוי ניילון עם גומי סנו סושי.
- מתפיחים כשעה או עד הכפלת נפח.
- מכינית את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ושומרים במקרר.
- לאחר שהבצק הכפיל את נפחו מחלקים אותו לכדורים במשקל 100 גרם כל אחד. מכסים את הכדורים ומתפיחים כרבע שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- בעזרת מערוך מרדדים לעובי של 1 סנטימטר כדור בצק לעיגול דק. מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות, מקפלים את הבצק לחצי עיגול ומהדקים היטב את הקצוות.
- טובלים את הסמבוסק בקערה עם מים מהולים בסילאן ולאחר מכן בשומשום. ממשיכים כך עם כל שאר הסמבוסקים.
- מניחים את הסמבוסקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומתפיחים שוב לרבע שעה.
- אופים בערך 20-25 דקות או עד הזהבה עמוקה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ולא דביק.
- בעזרת כפות הידיים יוצרים כדור ומעבירים לקערה.
- משמנים קלות את הבצק ומכסים בכיסוי ניילון עם גומי סנו סושי.
- מתפיחים כשעה או עד הכפלת נפח.
- מכינית את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ושומרים במקרר.
- לאחר שהבצק הכפיל את נפחו מחלקים אותו לכדורים במשקל 100 גרם כל אחד. מכסים את הכדורים ומתפיחים כרבע שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- בעזרת מערוך מרדדים לעובי של 1 סנטימטר כדור בצק לעיגול דק. מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות, מקפלים את הבצק לחצי עיגול ומהדקים היטב את הקצוות.
- טובלים את הסמבוסק בקערה עם מים מהולים בסילאן ולאחר מכן בשומשום. ממשיכים כך עם כל שאר הסמבוסקים.
- מניחים את הסמבוסקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומתפיחים שוב לרבע שעה.
- אופים בערך 20-25 דקות או עד הזהבה עמוקה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
האם אפשר להקפיא ? ובאיזה שלב אפשר להקפיא ?
כן, אפשר להקפיא לפני אפייה ואחרי אפייה