סניקרס ביתי – חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד

חטיף ביתי מושלם! חטיפי פצפוצי אורז מתוקים עם תמרים, חמאת בוטנים וציפוי שוקולד מריר. חטיף בטעם ללא גלוטן שאפשר לנשנש בכייף עם הקפה או במהלך היום (וגם בפסח!)
חטיף ביתי מושלם! חטיפי פצפוצי אורז מתוקים עם תמרים, חמאת בוטנים וציפוי שוקולד מריר. חטיף בטעם ללא גלוטן שאפשר לנשנש בכייף עם הקפה או במהלך היום (וגם בפסח!)
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 92.2 קק״ל 1844.2 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 175.4 גרם
    שומן 5.3 גרם 105.8 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 959.3 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 51.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 431.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 238.0 מ״ג 4760.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    92
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 92.2 קק״ל 1844.2 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 175.4 גרם
    שומן 5.3 גרם 105.8 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 959.3 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 51.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 431.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 238.0 מ״ג 4760.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מיקי שמו
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חטיפי פצפוצי אורז


אופן הכנה

  1. בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

    בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל (צילום: שניר גוואטה)
    בקערת מעבד מזון טוחנים את התמרים, חמאת הבוטנים ותמצית הווניל (צילום: שניר גוואטה)

  2. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים פצפוצי אורז ובוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומהדקים היטב. מעבירים את התבנית ל-30 דקות הקפאה.
  3. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם השמן בבן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  4. מוציאים את החטיף מהמקפיא, מחלצים את החטיף מהתבנית חותכים לריבועים בגודל 4X4 מניחים על גבי רשת המונחת על תבנית עם ניילון נצמד, ובעזרת מד ליטר שופכת את הציפוי על גבי החטיפים.

    חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד (צילום: שניר גוואטה)
    חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד (צילום: שניר גוואטה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סניקרס ביתי – חטיף בוטנים ופצפוצי אורז מלא בעיטור שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות