-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 128.0 קק״ל 3199.4 קק״לפחמימות 18.5 גרם 462.5 גרםשומן 2.5 גרם 62.9 גרםנתרן 52.7 מ״ג 1318.6 מ״גחלבון 2.0 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 28.7 גרםשומן רווי 0.6 גרם 14.2 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 15.9 מ״ג 397.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 103.4 מ״ג 2585.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות128
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 128.0 קק״ל 3199.4 קק״לפחמימות 18.5 גרם 462.5 גרםשומן 2.5 גרם 62.9 גרםנתרן 52.7 מ״ג 1318.6 מ״גחלבון 2.0 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 28.7 גרםשומן רווי 0.6 גרם 14.2 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 15.9 מ״ג 397.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 103.4 מ״ג 2585.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 128 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
200 גרם פיסטוקים טבעיים
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
2 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
30 מ"ל אספרסו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים גס 150 גרם פיסטוק ואת היתרה טוחנים דק במעבד מזון, או ממשיכים לקצוץ דק.
- בקערה מערבבים את הקמח עם שני סוגי הפיסטוק, אבקת האפייה והמלח.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את האספרסו ומערבבים.
- מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים לבצק אחיד ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח.
- מייצרים 2 כיכרות ואופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- בעזרת סכין משוננת חותכים את הכיכרות לעוגיות דקות, מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות נוספות, או עד להשחמה יפה.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים גס 150 גרם פיסטוק ואת היתרה טוחנים דק במעבד מזון, או ממשיכים לקצוץ דק.
- בקערה מערבבים את הקמח עם שני סוגי הפיסטוק, אבקת האפייה והמלח.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את האספרסו ומערבבים.
- מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים לבצק אחיד ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח.
- מייצרים 2 כיכרות ואופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- בעזרת סכין משוננת חותכים את הכיכרות לעוגיות דקות, מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות נוספות, או עד להשחמה יפה.
צילום: שני הלוי
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן