עוגיות ביסקוטי קפה עם פיסטוק

מתחשק לכם משהו מתוק ופריך? אופים עוגיות ביסקוטי איטלקיות משובצות בפיסטוקים בקלי קלות, שממש כיף לטבול בכוס קפה או בתה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים גס 150 גרם פיסטוק ואת היתרה טוחנים דק במעבד מזון, או ממשיכים לקצוץ דק.
  3. בקערה מערבבים את הקמח עם שני סוגי הפיסטוק, אבקת האפייה והמלח.
  4. בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את האספרסו ומערבבים.
  5. מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים לבצק אחיד ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח.
  6. מייצרים 2 כיכרות ואופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
  7. בעזרת סכין משוננת חותכים את הכיכרות לעוגיות דקות, מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות נוספות, או עד להשחמה יפה.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 123.2 קק״ל 3078.9 קק״ל
פחמימות 17.4 גרם 435.3 גרם
שומן 2.3 גרם 57.1 גרם
נתרן 65.7 מ״ג 1643.2 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 45.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 28.7 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 14.2 גרם
כולסטרול 20.3 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 15.7 מ״ג 391.3 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 14.5 מ״ג
אשלגן 102.8 מ״ג 2569.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody