עוגיות טחינה מושלמות של דניאל עמית
מה יותר ישראלי מעוגיות טחינה? דניאל עמית מביאה לנו את המתכון שלה לעוגיות הטעימות שלה, מתכון מהיר ופשוט לעוגיות שכולם יבקשו עוד
מה יותר ישראלי מעוגיות טחינה? דניאל עמית מביאה לנו את המתכון שלה לעוגיות הטעימות שלה, מתכון מהיר ופשוט לעוגיות שכולם יבקשו עוד
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.2 קק״ל 3504.5 קק״לפחמימות 19.1 גרם 382.5 גרםשומן 10.3 גרם 205.4 גרםנתרן 3.7 מ״ג 74.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 65.4 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 363.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 44.5 מ״ג 890.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.2 קק״ל 3504.5 קק״לפחמימות 19.1 גרם 382.5 גרםשומן 10.3 גרם 205.4 גרםנתרן 3.7 מ״ג 74.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 65.4 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 363.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 44.5 מ״ג 890.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
עוגיות טחינה הן העוגיות הכי פשוטות להכנה והכי ממכרות שאפשר. אפשר להכין עוגיות טחינה סתם כך כשמתחשק להתפנק או כשרוצים להביא מתנה מקורית וטעימה לחברים. רק רבע שעה בתנור ויש לכם עוגיות טחינה מנצחות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות קמח לבןקמח רב תכליתי "סוגת"
-
4 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1 כפית אבקת אפייהסוגת
-
5 כפות סוכר לבןסוגת
-
2 שקיות סוכר ונילסוגת
-
100 גרם חמאה רכה
-
10 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות שמן קנולה
-
4 כפות אבקת סוכרסוגת - לקישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שזה הופך לבצק.
- מכדררים לעיגולים (לא למעוך אותם).
- מוסיפים שקד לכל עוגיה
- מסדרים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
- לאחר האפייה נותנים לעוגיות להתקרר ולהתייצב.
- מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון.
למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!
הערות
- שימו לב - העוגיות לא אמורות לקבל צבע יותר מדי, אלא רק להיראות אפויות.
הערות
- שימו לב - העוגיות לא אמורות לקבל צבע יותר מדי, אלא רק להיראות אפויות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
יצאו לי ממש טעימותתת
היי, לגרסת פרווה, כמה שמן צריך במקום החמאה?
היי מלי,
תוכלי להשתמש במרגרינה או במחמאה לגירסת הפרווה.
יצאו טעימות ממש!
במקום שיבולת שועל מה התחליף?
אפשר להחליף ב-4 כפות קורנפלור.