עוגיות טחינה מושלמות של דניאל עמית

מה יותר ישראלי מעוגיות טחינה? דניאל עמית מביאה לנו את המתכון שלה לעוגיות הטעימות שלה, מתכון מהיר ופשוט לעוגיות שכולם יבקשו עוד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שזה הופך לבצק. לייצר עיגולים (לא למעוך אותם), להוסיף שקד בכל עיגול לסדר על תבנית אפייה ולהכניס לתנור ל-15 דקות.
  3. הן לא אמורות לקבל צבע יותר מדי, אלא רק להיראות אפויות. כשהן מוכנות לתת להן להתקרר ולהתייצב, לפזר אבקת סוכר ובתיאבון!

    למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!

    עוגיות טחינה. צילום: דניאל עמית
    עוגיות טחינה. צילום: דניאל עמית

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 205.4 קק״ל 4108.1 קק״ל
פחמימות 26.7 גרם 534.1 גרם
שומן 10.1 גרם 202.8 גרם
נתרן 4.0 מ״ג 79.4 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 49.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.5 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 66.6 גרם
כולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״ג
סידן 18.0 מ״ג 359.3 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 42.9 מ״ג 858.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 8.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    מלי

    היי, לגרסת פרווה, כמה שמן צריך במקום החמאה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי מלי,
      תוכלי להשתמש במרגרינה או במחמאה לגירסת הפרווה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody