-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3879.3 קק״ל 3879.3 קק״לפחמימות 569.1 גרם 569.1 גרםשומן 132.3 גרם 132.3 גרםנתרן 855.9 מ״ג 855.9 מ״גחלבון 87.5 גרם 87.5 גרםסיבים תזונתיים 28.7 גרם 28.7 גרםשומן רווי 16.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 1023.6 מ״ג 1023.6 מ״גסידן 652.2 מ״ג 652.2 מ״גברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1791.7 מ״ג 1791.7 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות3879
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3879.3 קק״ל 3879.3 קק״לפחמימות 569.1 גרם 569.1 גרםשומן 132.3 גרם 132.3 גרםנתרן 855.9 מ״ג 855.9 מ״גחלבון 87.5 גרם 87.5 גרםסיבים תזונתיים 28.7 גרם 28.7 גרםשומן רווי 16.3 גרם 16.3 גרםכולסטרול 1023.6 מ״ג 1023.6 מ״גסידן 652.2 מ״ג 652.2 מ״גברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1791.7 מ״ג 1791.7 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 3879 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת אגסים
-
3 אגסים בינוניים
-
1/2 כוס שקדים טבעיים
-
1 1/3 כוסות סוכר לבן
-
1/2 כוס חמאה רכה
-
2 כפות תמצית וניל
-
4 ביצים M
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
2 1/4 כוסות קמח לבן
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1/3 כוס שמן קנולה
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 35 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מקלפים ופורסים דק את האגסים וקוצצים היטב את השקדים.
- בקערת מיקסר ידני של נינג’ה מקציפים את הסוכר והחמאה עד לאיחוד.
- מוסיפים פנימה את תמצית הווניל והביצים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה במשך דקה-שתיים עד לאיחוד.
- מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים לדקה נוספת.
- מוסיפים בהדרגה חצי כוס חלב ושליש כוס שמן תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
- מוסיפים פנימה שליש כוס מהשקדים הקצוצים ומקפלים היטב.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב. לאחר מכן יוצקים פנימה את הבלילה.
- מסדרים שכבה של אגסים פרוסים עד לכיסוי מלא של העוגה. ולבסוף מפזרים מעל את השקדים שנותרו.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את תבנית, וסוגרים את המכסה.
- מוציאים את העוגה ומצננים אותה לגמרי לפני ההגשה.
- כשהעוגה מצוננת מפדרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 35 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מקלפים ופורסים דק את האגסים וקוצצים היטב את השקדים.
- בקערת מיקסר ידני של נינג’ה מקציפים את הסוכר והחמאה עד לאיחוד.
- מוסיפים פנימה את תמצית הווניל והביצים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה במשך דקה-שתיים עד לאיחוד.
- מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים לדקה נוספת.
- מוסיפים בהדרגה חצי כוס חלב ושליש כוס שמן תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
- מוסיפים פנימה שליש כוס מהשקדים הקצוצים ומקפלים היטב.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב. לאחר מכן יוצקים פנימה את הבלילה.
- מסדרים שכבה של אגסים פרוסים עד לכיסוי מלא של העוגה. ולבסוף מפזרים מעל את השקדים שנותרו.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את תבנית, וסוגרים את המכסה.
- מוציאים את העוגה ומצננים אותה לגמרי לפני ההגשה.
- כשהעוגה מצוננת מפדרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
על איזה פלטה שמתם את העוגה בנינג׳ה? על הגריל או פלאנצ׳ה?
על הגריל