באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגת אגסים בנינג’ה גריל

עוגת אגסים מושחתת וטעימה בטירוף בפחות מחצי שעה של הכנה! מסוג העוגות העסיסיות והקלות שיצא לכם להכין
עוגת אגסים מושחתת וטעימה בטירוף בפחות מחצי שעה של הכנה! מסוג העוגות העסיסיות והקלות שיצא לכם להכין
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    3879
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3879.3 קק״ל 3879.3 קק״ל
    פחמימות 569.1 גרם 569.1 גרם
    שומן 132.3 גרם 132.3 גרם
    נתרן 855.9 מ״ג 855.9 מ״ג
    חלבון 87.5 גרם 87.5 גרם
    סיבים תזונתיים 28.7 גרם 28.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 1023.6 מ״ג 1023.6 מ״ג
    סידן 652.2 מ״ג 652.2 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1791.7 מ״ג 1791.7 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    3879
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3879.3 קק״ל 3879.3 קק״ל
    פחמימות 569.1 גרם 569.1 גרם
    שומן 132.3 גרם 132.3 גרם
    נתרן 855.9 מ״ג 855.9 מ״ג
    חלבון 87.5 גרם 87.5 גרם
    סיבים תזונתיים 28.7 גרם 28.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 1023.6 מ״ג 1023.6 מ״ג
    סידן 652.2 מ״ג 652.2 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1791.7 מ״ג 1791.7 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
חיה טבואדה
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת אגסים

הגשה


אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 35 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  2. בזמן שהמכשיר מתחמם מקלפים ופורסים דק את האגסים וקוצצים היטב את השקדים.
  3. בקערת מיקסר ידני של נינג’ה מקציפים את הסוכר והחמאה עד לאיחוד.
  4. מוסיפים פנימה את תמצית הווניל והביצים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה במשך דקה-שתיים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים לדקה נוספת.
  6. מוסיפים בהדרגה חצי כוס חלב ושליש כוס שמן תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
  7. מוסיפים פנימה שליש כוס מהשקדים הקצוצים ומקפלים היטב.
  8. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב. לאחר מכן יוצקים פנימה את הבלילה.
  9. מסדרים שכבה של אגסים פרוסים עד לכיסוי מלא של העוגה. ולבסוף מפזרים מעל את השקדים שנותרו.
  10. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את תבנית, וסוגרים את המכסה.
  11. מוציאים את העוגה ומצננים אותה לגמרי לפני ההגשה.
  12. כשהעוגה מצוננת מפדרים אבקת סוכר מעל ומגישים.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת אגסים בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יאנה

    על איזה פלטה שמתם את העוגה בנינג׳ה? על הגריל או פלאנצ׳ה?

      Avatar
      מערכת Foody

      על הגריל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות