עוגת דבש בשתי שכבות במילוי קרם וניל עם פקאן קלוי
אם אתם רוצים עוגה שתגנוב את ההצגה, תשאירו בחנות את פס עוגת הדבש שקניתם! תכינו במקום עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל ואגוזי פקאן
אם אתם רוצים עוגה שתגנוב את ההצגה, תשאירו בחנות את פס עוגת הדבש שקניתם! תכינו במקום עוגת דבש בשכבות עם קרם וניל ואגוזי פקאן
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6969.9 קק״ל 6969.9 קק״לפחמימות 688.5 גרם 688.5 גרםשומן 412.2 גרם 412.2 גרםנתרן 2453.6 מ״ג 2453.6 מ״גחלבון 93.0 גרם 93.0 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרםכולסטרול 1481.6 מ״ג 1481.6 מ״גסידן 515.2 מ״ג 515.2 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 755.8 מ״ג 755.8 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-8 דק׳
-
קלוריות6970
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6969.9 קק״ל 6969.9 קק״לפחמימות 688.5 גרם 688.5 גרםשומן 412.2 גרם 412.2 גרםנתרן 2453.6 מ״ג 2453.6 מ״גחלבון 93.0 גרם 93.0 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 146.0 גרם 146.0 גרםכולסטרול 1481.6 מ״ג 1481.6 מ״גסידן 515.2 מ״ג 515.2 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 755.8 מ״ג 755.8 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
אם אתם רוצים להשאיר רושם בלתי נשכח על האורחים שלכם, אין ברירה אלא להכין קינוח מושקע. עוגת הדבש הזו מגיעה בשתי קומות שמתחברות על ידי קרם עשיר על בסיס גבינת מסקרפונה עם תוספת וניל. זו עוגה חלבית טעימה ויפהפיה שקל להכין בבית ולהגיש עם עיטור דבש ואגוזי פקאן.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-8 דק׳ | קלוריות 6970 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת דבש (שתי שכבות)
-
4 ביצים L
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית קינמון טחון
-
240גרם או 2/3 כוס דבש
-
180מ"ל או 3/4 כוס שמן קנולה
-
350גרם או 2 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
240מ"ל או 1 כוס תה חזקכמו ארל גריי, מצונן
קרם וניל
-
250גרם או 1 קופסה גבינת מסקרפונהבטמפרטורת החדר
-
60גרם או 1/4 כוס אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%קרה מאוד
קישוט
-
3 כפות דבש
-
1 חופן אגוזי פקאןקלויים
אופן הכנה
- מכינים את שכבות עוגת הדבש: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים שתי תבניות בקוטר 24 ס”מ.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים, הסוכר, המלח והקינמון במהירות גבוהה לקציפה אוורירית. מוסיפים את הדבש ומערבלים להטמעתו בתערובת. מנמיכים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבול.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
- מחליפים לוו גיטרה מסיליקון ומוסיפים כ-1/3 מתערובת הקמח תוך כדי ערבול איטי (פעולת הקיפול במיקסר). מוסיפים חצי מכמות התה המצונן, מערבלים וכך ממשיכים לסירוגין עד שהקמח והתה נטמעים בבלילה.
- מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות ואופים 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות ויציבות. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
- מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מערבלים במהירות בינונית לאחד את גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד שהקרם אחיד ויציב מאוד.
- מרכיבים את העוגה: מניחים את בסיס העוגה על צלחת הגשה ומעליו חצי מכמות הקרם. מורחים בצורה חופשית. מעל הקרם מניחים את הבסיס השני (הופכים אותו כך שהתחתית תהיה כלפי מעלה) ופוחסים מעט. יוצקים את יתר הקרם בחלק העליון ומורחים בחופשיות. מזלפים דבש ומקשטים באגוזי פקאן.
אופן הכנה
- מכינים את שכבות עוגת הדבש: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים שתי תבניות בקוטר 24 ס”מ.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים, הסוכר, המלח והקינמון במהירות גבוהה לקציפה אוורירית. מוסיפים את הדבש ומערבלים להטמעתו בתערובת. מנמיכים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבול.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
- מחליפים לוו גיטרה מסיליקון ומוסיפים כ-1/3 מתערובת הקמח תוך כדי ערבול איטי (פעולת הקיפול במיקסר). מוסיפים חצי מכמות התה המצונן, מערבלים וכך ממשיכים לסירוגין עד שהקמח והתה נטמעים בבלילה.
- מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות ואופים 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות ויציבות. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
- מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מערבלים במהירות בינונית לאחד את גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד שהקרם אחיד ויציב מאוד.
- מרכיבים את העוגה: מניחים את בסיס העוגה על צלחת הגשה ומעליו חצי מכמות הקרם. מורחים בצורה חופשית. מעל הקרם מניחים את הבסיס השני (הופכים אותו כך שהתחתית תהיה כלפי מעלה) ופוחסים מעט. יוצקים את יתר הקרם בחלק העליון ומורחים בחופשיות. מזלפים דבש ומקשטים באגוזי פקאן.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן