-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3219.9 קק״ל 3219.9 קק״לפחמימות 484.1 גרם 484.1 גרםשומן 129.0 גרם 129.0 גרםנתרן 3537.5 מ״ג 3537.5 מ״גחלבון 45.7 גרם 45.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 11.1 גרםכולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 134.6 מ״ג 134.6 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 548.4 מ״ג 548.4 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות3220
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3219.9 קק״ל 3219.9 קק״לפחמימות 484.1 גרם 484.1 גרםשומן 129.0 גרם 129.0 גרםנתרן 3537.5 מ״ג 3537.5 מ״גחלבון 45.7 גרם 45.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 11.1 גרםכולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 134.6 מ״ג 134.6 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 548.4 מ״ג 548.4 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3220 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
3 כפות דבש
-
1 חופן שקדים פרוסיםקלויים, לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים והדבש כ-2 דקות.
- מוסיפים את השמן והקמח וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים ולא בלילה דביקה.
- מוציאים מהתנור וישר מצפים את העוגה בדבש, כך שהוא ימס מהחום של העוגה וישאיר אותה עסיסית - גם כשתקחו אותה איתכם למארחים. בתאבון.
*טיפ: כדי שהדבש לא ידבק לכלי, שימו טיפה של שמן ואז שימו את הדבש בכלי, כך הדבש נמזג בקלות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים והדבש כ-2 דקות.
- מוסיפים את השמן והקמח וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים ולא בלילה דביקה.
- מוציאים מהתנור וישר מצפים את העוגה בדבש, כך שהוא ימס מהחום של העוגה וישאיר אותה עסיסית - גם כשתקחו אותה איתכם למארחים. בתאבון.
*טיפ: כדי שהדבש לא ידבק לכלי, שימו טיפה של שמן ואז שימו את הדבש בכלי, כך הדבש נמזג בקלות.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן