-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6455.5 קק״ל 6455.5 קק״לפחמימות 807.1 גרם 807.1 גרםשומן 322.8 גרם 322.8 גרםנתרן 6568.9 מ״ג 6568.9 מ״גחלבון 86.8 גרם 86.8 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 21.7 גרםשומן רווי 80.3 גרם 80.3 גרםכולסטרול 1472.6 מ״ג 1472.6 מ״גסידן 606.3 מ״ג 606.3 מ״גברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 2097.3 מ״ג 2097.3 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות6456
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6455.5 קק״ל 6455.5 קק״לפחמימות 807.1 גרם 807.1 גרםשומן 322.8 גרם 322.8 גרםנתרן 6568.9 מ״ג 6568.9 מ״גחלבון 86.8 גרם 86.8 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 21.7 גרםשומן רווי 80.3 גרם 80.3 גרםכולסטרול 1472.6 מ״ג 1472.6 מ״גסידן 606.3 מ״ג 606.3 מ״גברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 2097.3 מ״ג 2097.3 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 6456 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת קקאו
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
1שקית או 10 גרם אבקת אפייה
-
1כוס או 240 מ"ל קפה נמסכוס קפה – מוכן נוזלי ורותח
ציפוי
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם מטבעות שוקולד מריר
קישוט
-
200 גרם זפירו לבן
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- במיקסר יד מערבלים ביצים, שמן, סוכר, מלח, שמנת מתוקה, קקאו, קמח תופח ואבקת אפייה במשך דקה במהירות גבוהה.
- מוסיפים קפה (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
- מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
- מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
- במיקסר יד מערבלים ביצים, שמן, סוכר, מלח, שמנת מתוקה, קקאו, קמח תופח ואבקת אפייה במשך דקה במהירות גבוהה.
- מוסיפים קפה (בהקצפה איטית שלא יתיז). הבלילה שמתקבלת נוזלית וזה בסדר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים ציפוי: ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.
- מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי - לפי ההדגמה בסרטון.
- מניחים להתייצבות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (57)
שלום, במה אפשר להחליף את הקפה? האם נדרש נוזל אחר או שאפשר לוותר פשוט?
הי ריקה. לא כדאי לוותר על הקפה, הוא מעצים את הטעם של השוקולד. במידה ואי אפשר קפה בכלל, צריך להמיר את הקפה בכוס חלב חם, או מים רותחים.
אפשר במקום חצי מיכל שמנת חלבית או צמחית לשעם חצי כוס מים
היי אורטל, פחות מומלץ
לא אהבתי שצריך קמח טופח,קמח רגיל יותר זול ולכלכוס אני מוסיפה כפית א.אפיה
היי ג’נט, אפשר לעשות כך או כך, אין בעיה