עוגת תפוזים בלי ללכלך כלים
מתכון נהדר לעוגת תפוזים בחושה עסיסית ונימוחה עם פרוסות תפוזים מיובשות. מה שהכי חשוב במתכון הוא שאת הכל מכינים במכשיר אחד בלי כלים ובלי לכלוך
מתכון נהדר לעוגת תפוזים בחושה עסיסית ונימוחה עם פרוסות תפוזים מיובשות. מה שהכי חשוב במתכון הוא שאת הכל מכינים במכשיר אחד בלי כלים ובלי לכלוך
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.4 קק״ל 3435.1 קק״לפחמימות 65.0 גרם 519.6 גרםשומן 15.6 גרם 124.8 גרםנתרן 82.8 מ״ג 662.0 מ״גחלבון 7.3 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.4 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 759.6 מ״גסידן 41.1 מ״ג 328.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 91.5 מ״ג 732.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות429
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.4 קק״ל 3435.1 קק״לפחמימות 65.0 גרם 519.6 גרםשומן 15.6 גרם 124.8 גרםנתרן 82.8 מ״ג 662.0 מ״גחלבון 7.3 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.4 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 759.6 מ״גסידן 41.1 מ״ג 328.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 91.5 מ״ג 732.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 429 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 ביצים M
-
2 כוסות מיץ תפוזים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 שקית סוכר וניל
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
תפוזים מיויבשים
-
2 תפוזים בינוניים
אופן הכנה
- מכינים את התפוזים המיובשים: חותכים את התפוזים לפרוסות דקות עם הקליפה.
- מכניסים את סלסלת הטיגון אל סיר הבישול שבתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתכנית Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוזים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
- מכינים את העוגה: מערבבים את הביצים, מיץ התפוזים והשמן. מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים את פרוסות התפוזים המיובשות מלמעלה.
- מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית BAKE, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את תבנית האפייה למכשיר.
- מחלצים את העוגה מהתבנית, מורחים במעט סירופ סוכר תפוזים ומפזרים פרוסות תפוזים מיובשות.
אופן הכנה
- מכינים את התפוזים המיובשים: חותכים את התפוזים לפרוסות דקות עם הקליפה.
- מכניסים את סלסלת הטיגון אל סיר הבישול שבתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתכנית Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוזים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
- מכינים את העוגה: מערבבים את הביצים, מיץ התפוזים והשמן. מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים את פרוסות התפוזים המיובשות מלמעלה.
- מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית BAKE, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את תבנית האפייה למכשיר.
- מחלצים את העוגה מהתבנית, מורחים במעט סירופ סוכר תפוזים ומפזרים פרוסות תפוזים מיובשות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
טעימה מאוד
חייב עם פרוסות התפוז למעלה?
לא, לא חייבים! אפשר גם לוותר זה עדיין יצא טעים מאוד מאוד!