עוגת תפוזים בלי ללכלך כלים

מתכון נהדר לעוגת תפוזים בחושה עסיסית ונימוחה עם פרוסות תפוזים מיובשות. מה שהכי חשוב במתכון הוא שאת הכל מכינים במכשיר אחד בלי כלים ובלי לכלוך
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

תפוזים מיויבשים

אופן הכנה

  1. מכינים את התפוזים המיובשים: חותכים את התפוזים לפרוסות דקות עם הקליפה.

    עוגת תפוזים (צילום: אפיק' גבאי)
    מייבשים את התפוזים על פלטת הגריל (צילום: אפיק’ גבאי)

  2. מכניסים את סלסלת הטיגון אל סיר הבישול שבתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתכנית  Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוזים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
  3. מכינים את העוגה: מערבבים את הביצים, מיץ התפוזים והשמן. מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים את פרוסות התפוזים המיובשות מלמעלה.

    עוגת תפוזים (צילום: אפיק' גבאי)
    מוסיפים את התפוזים המיובשים על תערובת העוגה (צילום: אפיק’ גבאי)

  5. מכניסים את סיר הבישול לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית BAKE, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת מכניסים את תבנית האפייה למכשיר.
  6. מחלצים את העוגה מהתבנית, מורחים במעט סירופ סוכר תפוזים ומפזרים פרוסות תפוזים מיובשות.

    עוגת תפוזים (צילום: אפיק' גבאי)
    עוגת תפוזים מעולה! (צילום: אפיק’ גבאי)

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 466.1 קק״ל 3728.5 קק״ל
פחמימות 73.4 גרם 587.0 גרם
שומן 16.0 גרם 127.6 גרם
נתרן 93.2 מ״ג 745.4 מ״ג
חלבון 7.3 גרם 58.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.6 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 13.3 גרם
כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
סידן 42.4 מ״ג 339.0 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג
אשלגן 92.2 מ״ג 737.8 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody