בוש קאבר דסקטופ

עוגת תפוחים קלאסית

איזה כיף שהגעתם למתכון הזה ושאתם הולכים להכין אותו! אחד המתכונים היותר טעימים שיצא לכם להכין, עוגת תפוחים קלאסית ועסיסית. כזאת שעוטפת את כל הבית בריח של אפייה ואי אפשר להפסיק לאכול אותה. תהנו!
איזה כיף שהגעתם למתכון הזה ושאתם הולכים להכין אותו! אחד המתכונים היותר טעימים שיצא לכם להכין, עוגת תפוחים קלאסית ועסיסית. כזאת שעוטפת את כל הבית בריח של אפייה ואי אפשר להפסיק לאכול אותה. תהנו!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5665
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5664.5 קק״ל 5664.5 קק״ל
    פחמימות 919.5 גרם 919.5 גרם
    שומן 263.3 גרם 263.3 גרם
    נתרן 5588.7 מ״ג 5588.7 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 129.9 גרם 129.9 גרם
    כולסטרול 1624.8 מ״ג 1624.8 מ״ג
    סידן 517.9 מ״ג 517.9 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 1727.8 מ״ג 1727.8 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5665
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5664.5 קק״ל 5664.5 קק״ל
    פחמימות 919.5 גרם 919.5 גרם
    שומן 263.3 גרם 263.3 גרם
    נתרן 5588.7 מ״ג 5588.7 מ״ג
    חלבון 93.8 גרם 93.8 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 129.9 גרם 129.9 גרם
    כולסטרול 1624.8 מ״ג 1624.8 מ״ג
    סידן 517.9 מ״ג 517.9 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 1727.8 מ״ג 1727.8 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
ליאור קליין
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגת תפוחים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל160 מעלות.
  2. חותכים את התפוחים לקוביות בעזרת מעבד מזון עם אביזר לחיתוך קוביות.
  3. בקערה גדולה מערבבים עם כף עץ את החמאה, הסוכר והוניל.
  4. מוסיפים את הביצים והחלב ומערבבים את להטמעה מלאה.
  5. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  6. משמנים תבנית אפייה עגולה ומוזגים חצי מהבלילה לתבנית.
  7. מסדרים מעל הבלילה חצי מכמות פרוסות התפוח.
  8. מוזגים את החצי השני של הבלילה על שכבת התפוחים ומסדרים את שאר התפוחים.
  9. מפזרים מעל העוגה שקדים וסוכר חום ומכניסים לתנור ל-40 דקות, עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא עם פירורים לחים. בתאבון.
  10. העוגה נשארת עסיסית, רכה וטעימה בטירוף גם אם אתם מתארחים ונתקעתם בפקקים של ערב החג.

*מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

עוגת תפוחים קלאסית1
עוגת תפוחים קלאסית. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Mady Kedar

    אפשר שמן במקום חמאה? אם כן מה הכמות

      Avatar
      מערכת Foody

      בעיקרון 3/4 כוס שמן אמור לעבוד (לא ניסינו)

    Avatar
    Anat Yosef

    לא ברור אם צריך לחתוך את התפוחים לקוביות או פרוסות.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענת, לקוביות

    Avatar
    Nitzan Sharon

    איך אפשר להמיר לעוגה ללא גלוטן?

      Avatar
      מערכת Foody

      להשתמש בקמח ללא גלוטן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות