עוף עם שעועית ירוקה בסיר אחד
צורבים את העוף, לאחר מכן את הירקות ומוזגים מעל את הרוטב. כמה שהמתכון הזה פשוט ככה הוא טעים. עוף עם שעועית ירוקה בסיר אחד – בתיאבון!
צורבים את העוף, לאחר מכן את הירקות ומוזגים מעל את הרוטב. כמה שהמתכון הזה פשוט ככה הוא טעים. עוף עם שעועית ירוקה בסיר אחד – בתיאבון!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.9 קק״ל 2219.4 קק״לפחמימות 27.7 גרם 110.6 גרםשומן 16.6 גרם 66.3 גרםנתרן 2052.3 מ״ג 8209.1 מ״גחלבון 60.4 גרם 241.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״גברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 1031.8 מ״ג 4127.3 מ״גאבץ 6.1 מ״ג 24.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות555
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.9 קק״ל 2219.4 קק״לפחמימות 27.7 גרם 110.6 גרםשומן 16.6 גרם 66.3 גרםנתרן 2052.3 מ״ג 8209.1 מ״גחלבון 60.4 גרם 241.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״גברזל 4.7 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 1031.8 מ״ג 4127.3 מ״גאבץ 6.1 מ״ג 24.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 555 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף עם שעועית ירוקה
-
600 גרם שעועית ירוקה טרייה
-
4 כרעי עוף בינוניות
-
10 יחידות עגבניות שרי
-
3 כפות שמן זית
רוטב
-
1/2 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב טריאקימזרח מערבMaxChup
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
2 כפות דבש
-
1 כוס יין אדום יבש
אופן הכנה
- בסיר עם מעט שמן צורבים את העוף כשהעור שלו כלפי מטה.
- מוציאים את העוף לצלחת ובאותו הסיר צורבים מעט את השעועית הירוקה יחד עם עגבניות השרי והשום.
- מניחים מעל את העוף כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומוזגים אותו מעל העוף.
- מכסים את הסיר במכסה ומבשלים את העוף על אש בינונית למשך 40 דקות.
- לאחר 40 דקות מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בלי המכסה ואופים את העוף לעוד כ-40 דקות.
אופן הכנה
- בסיר עם מעט שמן צורבים את העוף כשהעור שלו כלפי מטה.
- מוציאים את העוף לצלחת ובאותו הסיר צורבים מעט את השעועית הירוקה יחד עם עגבניות השרי והשום.
- מניחים מעל את העוף כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומוזגים אותו מעל העוף.
- מכסים את הסיר במכסה ומבשלים את העוף על אש בינונית למשך 40 דקות.
- לאחר 40 דקות מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בלי המכסה ואופים את העוף לעוד כ-40 דקות.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
חומץ אורז – אפשר להחליף בחומץ אחר? ואם כן איזה ?
היי, אם אין לך חומץ אורז השתמשי בחומץ רגיל
בסעיף 2 אתם מזכירים שום, אבל זה לא מופיע ברשימת המצרכים. כמה שום צריך ומה בדיוק עושים איתו?
היי ליזי, שמים ראש שלם בסיר ומבשלים. את יכולה לראות זאת בסרטון
יש אופציה בלי האפיה?
כן, להמשיך עוד 40 דקות על הגז. מומלץ שכן לשים בתנור (אפילו להעביר לתבנית, אם אין סיר שמתאים לתנור)