פאי וניל אישי עם מישמשים

פאי וניל אישי עם מישמשים זה עוגות וניל טעימות, מיוחדות וממש לא מסובכות להכנה, עם חצאי משמש או אפרסק שנראים כמו ביצת עין חמודה
פאי וניל אישי עם מישמשים זה עוגות וניל טעימות, מיוחדות וממש לא מסובכות להכנה, עם חצאי משמש או אפרסק שנראים כמו ביצת עין חמודה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    700
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 699.6 קק״ל 5596.4 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.5 גרם
    שומן 49.0 גרם 391.8 גרם
    נתרן 130.6 מ״ג 1044.8 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 79.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 27.8 גרם 222.6 גרם
    כולסטרול 281.2 מ״ג 2249.6 מ״ג
    סידן 78.6 מ״ג 628.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 147.9 מ״ג 1182.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    700
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 699.6 קק״ל 5596.4 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.5 גרם
    שומן 49.0 גרם 391.8 גרם
    נתרן 130.6 מ״ג 1044.8 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 79.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 27.8 גרם 222.6 גרם
    כולסטרול 281.2 מ״ג 2249.6 מ״ג
    סידן 78.6 מ״ג 628.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 147.9 מ״ג 1182.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

לא, זו לא באמת “ביצת עין”… אלו עוגות פאי וניל אישיות, טעימות וממש לא מסובכות להכנה, עם חצאי משמש (או אפרסק) מקופסה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
קרין גורן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתיות

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתיות: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח ומעבדים לבלילה חלקה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת בצק (עיבוד יתר פוגע במרקם). מאחדים בידיים ועוטפים בניילון נצמד. מצננים שעה-שעתיים עד שהבצק קר וקשה.
  2. מרדדים על נייר אפייה מקומח לעיגולים גדולים במעט מקוטר התבניות. נעזרים בנייר כדי להפוך את הבצק על התבניות. מסירים את הנייר ומהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות. דוקרים במזלג למניעת התנפחות.
  3. אופים ב-180 מעלות כ-10 דקות (אפייה חלקית, הבצק לא אמור להזהיב).
  4. מכינים את המלית ואופים: מערבבים יחד את כל החומרים פרט למשמשים. יוצקים את התערובת על הקלתית האפויה למחצה. מניחים במרכז כל פאי חצי משמש. אופים ב-180 מעלות כ- 15-20 דקות שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  5. מצננים ומגישים.

הערות

  • משתמשים ב-8 חצאי משמשים או אפרסקים משומרים, מסוננים מנוזלים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי וניל אישי עם מישמשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות