פאי שוקולד לוטוס מושחת במיוחד
נראה אתכם עומדים בפיתוי של הפאי המושחת הזה! פאי שוקולד לוטוס עם תחתית עוגיות לוטוס, מלית שוקולדית עשירה וטעימה וממרח לוטוס מעל
נראה אתכם עומדים בפיתוי של הפאי המושחת הזה! פאי שוקולד לוטוס עם תחתית עוגיות לוטוס, מלית שוקולדית עשירה וטעימה וממרח לוטוס מעל
- קרן אגם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 18513.7 קק״ל 18513.7 קק״לפחמימות 14037.8 גרם 14037.8 גרםשומן 14011.1 גרם 14011.1 גרםנתרן 14425.2 מ״ג 14425.2 מ״גחלבון 13716.3 גרם 13716.3 גרםסיבים תזונתיים 13685.8 גרם 13685.8 גרםשומן רווי 13858.5 גרם 13858.5 גרםכולסטרול 14041.5 מ״ג 14041.5 מ״גסידן 14153.1 מ״ג 14153.1 מ״גברזל 13682.7 מ״ג 13682.7 מ״גאשלגן 15075.4 מ״ג 15075.4 מ״גאבץ 13678.5 מ״ג 13678.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות18514
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 18513.7 קק״ל 18513.7 קק״לפחמימות 14037.8 גרם 14037.8 גרםשומן 14011.1 גרם 14011.1 גרםנתרן 14425.2 מ״ג 14425.2 מ״גחלבון 13716.3 גרם 13716.3 גרםסיבים תזונתיים 13685.8 גרם 13685.8 גרםשומן רווי 13858.5 גרם 13858.5 גרםכולסטרול 14041.5 מ״ג 14041.5 מ״גסידן 14153.1 מ״ג 14153.1 מ״גברזל 13682.7 מ״ג 13682.7 מ״גאשלגן 15075.4 מ״ג 15075.4 מ״גאבץ 13678.5 מ״ג 13678.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 18514 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאהמומסת
מלית
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות ברנדי
-
50 גרם חמאה
קישוט
-
10 עוגיות לוטוס
-
1/2 כוס ממרח לוטוס
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים.
- מוסיפים את החמאה המומסת וטוחנים שוב.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
- מעבירים למקפיא.
- מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה.
- מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב, מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
- מוסיפים את הברנדי, החמאה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים פנימה את מלית גנאש השוקולד.
- מצננים כ-5 דקות.
- מקשטים את העוגה: מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומניחים תלוליות ממנו מעל המלית ובעזרת סכין מציירים צורת שיש.
- טובלים בקערה את עוגיות הלוטוס במעט חלב, משני הצדדים ומניחים מעל המלית.
- מזלפים מעט ממרח לוטוס מעל.
- מצננים במקפיא כשעה להתייצבות ומעבירים למקרר.
- מגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים.
- מוסיפים את החמאה המומסת וטוחנים שוב.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
- מעבירים למקפיא.
- מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה.
- מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב, מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
- מוסיפים את הברנדי, החמאה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים פנימה את מלית גנאש השוקולד.
- מצננים כ-5 דקות.
- מקשטים את העוגה: מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומניחים תלוליות ממנו מעל המלית ובעזרת סכין מציירים צורת שיש.
- טובלים בקערה את עוגיות הלוטוס במעט חלב, משני הצדדים ומניחים מעל המלית.
- מזלפים מעט ממרח לוטוס מעל.
- מצננים במקפיא כשעה להתייצבות ומעבירים למקרר.
- מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן