פאי שוקולד לוטוס מושחת במיוחד

נראה אתכם עומדים בפיתוי של הפאי המושחת הזה! פאי שוקולד לוטוס עם תחתית עוגיות לוטוס, מלית שוקולדית עשירה וטעימה וממרח לוטוס מעל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-55 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תבנית טארט 24 ס"מ

תחתית

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים.
  2. מוסיפים את החמאה המומסת וטוחנים שוב.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
  4. מעבירים למקפיא.
  5. מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה.
  6. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב, מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
  7. מוסיפים את הברנדי, החמאה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  8. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים פנימה את מלית גנאש השוקולד.
  9. מצננים כ-5 דקות.
  10. מקשטים את העוגה: מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומניחים תלוליות ממנו מעל המלית ובעזרת סכין מציירים צורת שיש.
  11. טובלים בקערה את עוגיות הלוטוס במעט חלב, משני הצדדים ומניחים מעל המלית.
  12. מזלפים מעט ממרח לוטוס מעל.
  13. מצננים במקפיא כשעה להתייצבות ומעבירים למקרר.
  14. מגישים קר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3927.7 קק״ל 3927.7 קק״ל
פחמימות 358.1 גרם 358.1 גרם
שומן 245.1 גרם 245.1 גרם
נתרן 754.2 מ״ג 754.2 מ״ג
חלבון 39.3 גרם 39.3 גרם
סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
שומן רווי 130.0 גרם 130.0 גרם
כולסטרול 370.5 מ״ג 370.5 מ״ג
סידן 482.1 מ״ג 482.1 מ״ג
ברזל 11.7 מ״ג 11.7 מ״ג
אשלגן 1404.4 מ״ג 1404.4 מ״ג
אבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar