-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2634.3 קק״ל 2634.3 קק״לפחמימות 368.7 גרם 368.7 גרםסוכר 56.7 גרם 56.7 גרםשומן 100.4 גרם 100.4 גרםנתרן 7994.6 מ״ג 7994.6 מ״גחלבון 67.3 גרם 67.3 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 36.5 גרםשומן רווי 18.8 גרם 18.8 גרםכולסטרול 30.5 מ״ג 30.5 מ״גסידן 554.5 מ״ג 554.5 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 2132.1 מ״ג 2132.1 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2634
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2634.3 קק״ל 2634.3 קק״לפחמימות 368.7 גרם 368.7 גרםסוכר 56.7 גרם 56.7 גרםשומן 100.4 גרם 100.4 גרםנתרן 7994.6 מ״ג 7994.6 מ״גחלבון 67.3 גרם 67.3 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 36.5 גרםשומן רווי 18.8 גרם 18.8 גרםכולסטרול 30.5 מ״ג 30.5 מ״גסידן 554.5 מ״ג 554.5 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 2132.1 מ״ג 2132.1 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2634 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פוקאצ'ה
-
400 גרם קמח לבן
-
7גרם או 1 כפית גדושה שמרים יבשים
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
220 מ"ל מים פושרים
-
1/4 כוס שמן זית
חצילים
-
2 חצילים בינונייםפרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
-
1 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנוראו רוטב סויה מופחת נתרן קנור
-
2 כפות סירופ מייפל
אפיה והגשה
-
טיפה שמן זית
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
קורט מלח ים אטלנטי
-
חופן בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 8 דקות עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומעט דביק.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במשך כ-60-90 דקות עד להכפלת הנפח.
- מכינים את החצילים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממליחים את פרוסות החצילים בנדיבות ומשאירים בצד למשך 5 דקות (זה מוציא מהם את המרירות).
- מנגבים היטב עם נייר סופג ומעבירים לתבנית. מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה והמייפל ומברישים את החצילים משני הצדדים.
- אופים במשך כ-25 דקות, הופכים לצד השני וממשיכים לאפות במשך 15-20 דקות נוספות עד שפרוסות החצילים זהובות. מוציאים מהתנור.
- מעלים את חום התנור לחום של 230 מעלות.
- לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר ומחלקים ל-4-6 חלקים, תלוי בגודל הרצוי.
- בעזרת ידיים משומנות יוצרים צורות אובליות. מסדרים בתבנית, מכסים ומתפיחים עוד 20 דקות.
- בעזרת אצבעות משומנות יוצרים בפואקצ’ות גומחות, יוצקים מעל שמן זית, מפזרים גבינה, מסדרים על כל פוקאצ’ה 2 פרוסות חציל ומפזרים מלח.
- אופים במשך כ-15 דקות עד להשחמה יפה.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 8 דקות עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומעט דביק.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במשך כ-60-90 דקות עד להכפלת הנפח.
- מכינים את החצילים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממליחים את פרוסות החצילים בנדיבות ומשאירים בצד למשך 5 דקות (זה מוציא מהם את המרירות).
- מנגבים היטב עם נייר סופג ומעבירים לתבנית. מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה והמייפל ומברישים את החצילים משני הצדדים.
- אופים במשך כ-25 דקות, הופכים לצד השני וממשיכים לאפות במשך 15-20 דקות נוספות עד שפרוסות החצילים זהובות. מוציאים מהתנור.
- מעלים את חום התנור לחום של 230 מעלות.
- לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר ומחלקים ל-4-6 חלקים, תלוי בגודל הרצוי.
- בעזרת ידיים משומנות יוצרים צורות אובליות. מסדרים בתבנית, מכסים ומתפיחים עוד 20 דקות.
- בעזרת אצבעות משומנות יוצרים בפואקצ’ות גומחות, יוצקים מעל שמן זית, מפזרים גבינה, מסדרים על כל פוקאצ’ה 2 פרוסות חציל ומפזרים מלח.
- אופים במשך כ-15 דקות עד להשחמה יפה.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן