-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 283.6 קק״ל 1134.5 קק״לפחמימות 61.0 גרם 244.0 גרםשומן 2.7 גרם 11.0 גרםנתרן 1261.7 מ״ג 5046.8 מ״גחלבון 3.0 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 23.2 מ״ג 92.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 117.2 מ״ג 468.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות284
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 283.6 קק״ל 1134.5 קק״לפחמימות 61.0 גרם 244.0 גרםשומן 2.7 גרם 11.0 גרםנתרן 1261.7 מ״ג 5046.8 מ״גחלבון 3.0 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 23.2 מ״ג 92.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 117.2 מ״ג 468.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 284 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 סלסילה פטריות שמפיניון
בלילת טמפורה
-
2 כוסות קמח טמפורהמזרח מערב
-
1 כוס מי סודה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
קורט פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב פטריות הוי סטירמזרח מערב
-
1 לימון בינוניסחוט למיץ טרי
-
1 שן שוםלא חובה
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר (לא חובה)
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינונילא חובה
הגשה
-
1 1/2 כוסות אורז לבן מבושל
טיגון
-
1/2 בקבוק שמן קנולהלטיגון עמוק
אופן הכנה
- ראשית, חוצים את הפטריות הגדולות ל-2 ואת הפטריות הקטנות משאירים שלמות.
- שנית, מערבבים בקערה את כל המצרכים לטמפורה.
- מוסיפים את הפטריות לבלילת הטמפורה ומערבבים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר ומטגנים את הפטריות בציפוי הבלילה.
- מעבירים את הפטריות המטוגנות למגש רשת על מנת שיישארו פריכות.
- מחממים במחבת את כל המצרכים לרוטב.
- מכניסים את הפטריות המטוגנות לרוטב ומערבבים.
- מגישים את המנה לצד אורז לבן.
אופן הכנה
- ראשית, חוצים את הפטריות הגדולות ל-2 ואת הפטריות הקטנות משאירים שלמות.
- שנית, מערבבים בקערה את כל המצרכים לטמפורה.
- מוסיפים את הפטריות לבלילת הטמפורה ומערבבים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר ומטגנים את הפטריות בציפוי הבלילה.
- מעבירים את הפטריות המטוגנות למגש רשת על מנת שיישארו פריכות.
- מחממים במחבת את כל המצרכים לרוטב.
- מכניסים את הפטריות המטוגנות לרוטב ומערבבים.
- מגישים את המנה לצד אורז לבן.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי רון , מה זה קמח טמפורה ? אפשר קמח רגיל ? במה ניתן להמיר ?
קמח טמפורה היא תערובת קמחים המיועדת להכנת טמפורה, טיגון ירקות כשהם עטופים בבלילה, בנוסח המטבח היפני. אפשר להשיגו כמעט בכל סופר במחלקת המוצרים האסייתים. לא ניתן להחליף לקמח רגיל, שכן התוצאה תהיה שונה לגמרי.