-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1870.6 קק״ל 1870.6 קק״לפחמימות 266.6 גרם 266.6 גרםסוכר 29.1 גרם 29.1 גרםשומן 55.1 גרם 55.1 גרםנתרן 2640.4 מ״ג 2640.4 מ״גחלבון 73.1 גרם 73.1 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 12.8 גרםשומן רווי 22.9 גרם 22.9 גרםכולסטרול 647.4 מ״ג 647.4 מ״גסידן 747.9 מ״ג 747.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 1193.7 מ״ג 1193.7 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1871
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1870.6 קק״ל 1870.6 קק״לפחמימות 266.6 גרם 266.6 גרםסוכר 29.1 גרם 29.1 גרםשומן 55.1 גרם 55.1 גרםנתרן 2640.4 מ״ג 2640.4 מ״גחלבון 73.1 גרם 73.1 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 12.8 גרםשומן רווי 22.9 גרם 22.9 גרםכולסטרול 647.4 מ״ג 647.4 מ״גסידן 747.9 מ״ג 747.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 1193.7 מ״ג 1193.7 מ״גאבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1871 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיצה
-
1 1/2 כוסות אורז מלא
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
-
2 ביצים Lטרופות
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
1 צנצנת רוטב עגבניות בזיליקום
-
1כוס או 100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
5 עגבניות שרי צבעוניות גדולותחצויות
-
4 פטריות שמפיניון גדולותפרוסות
-
1/2 בצל סגול גדול
-
חופן זיתים ירוקיםללא הגלעינים
הגשה
-
חופן בזיליקום
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואבקת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן.
- מעבירים את האורז לקערה, מאווררים בעזרת מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר (אפשר להשתמש גם בשאריות אורז).
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות. משמנים קלות תבנית פיצה.
- מוסיפים לקערת האורז את הביצים וטורפים מהר. מתבלים ומערבבים שוב.
- משטחים את תערובת האורז בתבנית פיצה לשכבה אחידה ואופים במשך 6-7 דקות עד שהקראסט מתייצב ומתחיל להזהיב.
- מוציאים את הקראסט מהתנור (לא מכבים אותו) ומורחים מעליו את רוטב העגבניות.
- מפזרים מעל את הגבינה והתוספות ומחזירים לתנור למשך 20 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והתוספות עשויות.
- מוציאים את הפיצה מהתנור, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואבקת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן.
- מעבירים את האורז לקערה, מאווררים בעזרת מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר (אפשר להשתמש גם בשאריות אורז).
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות. משמנים קלות תבנית פיצה.
- מוסיפים לקערת האורז את הביצים וטורפים מהר. מתבלים ומערבבים שוב.
- משטחים את תערובת האורז בתבנית פיצה לשכבה אחידה ואופים במשך 6-7 דקות עד שהקראסט מתייצב ומתחיל להזהיב.
- מוציאים את הקראסט מהתנור (לא מכבים אותו) ומורחים מעליו את רוטב העגבניות.
- מפזרים מעל את הגבינה והתוספות ומחזירים לתנור למשך 20 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והתוספות עשויות.
- מוציאים את הפיצה מהתנור, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן