פיצה עם הפתעת מוצרלה

כמו בפיצריות הכי טובות בעולם: רוצים ללמוד כיצד מכינים פיצה עם הפתעת מוצרלה בשולי הבצק? מכינים בצק קלאסי לפיצה וטומנים בתוכו בייבי מוצרלה שנמתחת לאחר האפייה
כמו בפיצריות הכי טובות בעולם: רוצים ללמוד כיצד מכינים פיצה עם הפתעת מוצרלה בשולי הבצק? מכינים בצק קלאסי לפיצה וטומנים בתוכו בייבי מוצרלה שנמתחת לאחר האפייה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    684
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 684.4 קק״ל 4106.5 קק״ל
    פחמימות 76.2 גרם 457.3 גרם
    שומן 32.5 גרם 194.9 גרם
    נתרן 735.2 מ״ג 4411.3 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 122.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 125.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 127.4 מ״ג 764.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    684
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 684.4 קק״ל 4106.5 קק״ל
    פחמימות 76.2 גרם 457.3 גרם
    שומן 32.5 גרם 194.9 גרם
    נתרן 735.2 מ״ג 4411.3 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 122.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 125.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 127.4 מ״ג 764.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספות


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
  3. מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה בתחתית.
  6. מניחים בייבי מוצרלה מסביב לפיצה, עם רווחים של 1 ס”מ בין עיגול גבינה לשני, ומקפידים להשאיר 2 ס”מ מהשוליים.
  7. סוגרים עם הבצק שנותר מסביב על המוצרלה ובעזרת האצבע לוחצים בין בייבי מוצרלה אחד לשני כדי שכל אחד מהם יקבל עיטוף סגור של בצק (ראו תמונה).
  8. במרכז הפיצה מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינת צ’דר ומעל מפזרים את התוספות שאוהבים.
  9. מברישים את עיגולי הבצק מסביב בשמן זית, מגרדים מעל מעט גבינת גרנה פדנו ומעט אבקת שום.
  10. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה הכי גבוהה, בטורבו, במשך 10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
  11. מברישים במעט שמן זית את המאפים הקטנים מסביב ומגישים חם חם.
סוגרים את הבצק על הבייבי מוצרלה
סוגרים את הבצק על הבייבי מוצרלה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה עם הפתעת מוצרלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רוית מילצ׳ן

    הפיצה הכי טעימה אברררר

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! תודה רבה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות