-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.5 קק״ל 537.0 קק״לפחמימות 53.8 גרם 107.7 גרםשומן 1.2 גרם 2.4 גרםנתרן 138.0 מ״ג 276.0 מ״גחלבון 8.4 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.1 מ״ג 26.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 120.0 מ״ג 239.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות269
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.5 קק״ל 537.0 קק״לפחמימות 53.8 גרם 107.7 גרםשומן 1.2 גרם 2.4 גרםנתרן 138.0 מ״ג 276.0 מ״גחלבון 8.4 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.1 מ״ג 26.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 120.0 מ״ג 239.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מי לא אוהב שניצל בפיתה? אז תחשבו שבמנה הזו, גם הפיתה היא שניצל! מתכון מנצח של שניצל טופו בפיתה שהיא בעצמה שניצל – אם הילדים בסביבה, חובה להכפיל כמויות, אחרת הם יסיימו לכם את כל המנה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 269 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
4 יחידות שניצל טופו בטעם עוף משק ויילר
פיתה
-
2 יחידות פיתות
-
3 כפות קמח לבן
-
1/4 כוס מים
-
1 כוס פירורי לחם
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות וכשהוא מגיע לטמפרטורה, מניחים את השניצלים על תבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
- מכינים את הפיתות: מערבבים בקערה את המים עם הקמח עד לקבלת תערובת אחידה המזכירה טחינה.
- בקערה נפרדת, שמים את פירורי הלחם.
- מחממים את השמן בסיר העמוק.
- טובלים את הפיתה הראשונה בתערובת הקמח מכל הצדדים ומעבירים לקערת פירורי הלחם. מצפים את הפיתה מכל הצדדים. חוזרים על התהליך עם הפיתה השנייה.
- מטגנים את הפיתה המצופה היטב משני צדדיה, למשך 3 דקות מצד אחד, הופכים בעזרת מלקחיים את הפיתה ומטגנים למשך 2 דקות נוספות, עד שהפיתה זהובה וקריספית משני צדדיה.
- מוציאים את הפיתה מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומניחים להתקררות במשך 2 דקות. חוזרים על הפעולות עם הפיתה השנייה.
- חותכים בעזרת סכין פתח בפיתה וממלאים את הפיתה בשניצל שחיממנו בתנור. אפשר להוסיף ממרחים וירקות לטעמכם.
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות וכשהוא מגיע לטמפרטורה, מניחים את השניצלים על תבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
- מכינים את הפיתות: מערבבים בקערה את המים עם הקמח עד לקבלת תערובת אחידה המזכירה טחינה.
- בקערה נפרדת, שמים את פירורי הלחם.
- מחממים את השמן בסיר העמוק.
- טובלים את הפיתה הראשונה בתערובת הקמח מכל הצדדים ומעבירים לקערת פירורי הלחם. מצפים את הפיתה מכל הצדדים. חוזרים על התהליך עם הפיתה השנייה.
- מטגנים את הפיתה המצופה היטב משני צדדיה, למשך 3 דקות מצד אחד, הופכים בעזרת מלקחיים את הפיתה ומטגנים למשך 2 דקות נוספות, עד שהפיתה זהובה וקריספית משני צדדיה.
- מוציאים את הפיתה מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומניחים להתקררות במשך 2 דקות. חוזרים על הפעולות עם הפיתה השנייה.
- חותכים בעזרת סכין פתח בפיתה וממלאים את הפיתה בשניצל שחיממנו בתנור. אפשר להוסיף ממרחים וירקות לטעמכם.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואוו אמאלה