משק ויילר רקע

פיתה פטנט! פיתה שניצל עם שניצל טופו עסיסי וקראנצ’י

אכלתם פעם שניצל בתוך שניצל? עכשיו זה הרגע! מתכון מהיר ומפנק לפיתה מטוגנת עם פירורי לחם, ובתוכה שניצל טופו פריך
אכלתם פעם שניצל בתוך שניצל? עכשיו זה הרגע! מתכון מהיר ומפנק לפיתה מטוגנת עם פירורי לחם, ובתוכה שניצל טופו פריך
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.5 קק״ל 537.0 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 107.7 גרם
    שומן 1.2 גרם 2.4 גרם
    נתרן 138.0 מ״ג 276.0 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 120.0 מ״ג 239.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.5 קק״ל 537.0 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 107.7 גרם
    שומן 1.2 גרם 2.4 גרם
    נתרן 138.0 מ״ג 276.0 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 120.0 מ״ג 239.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב שניצל בפיתה? אז תחשבו שבמנה הזו, גם הפיתה היא שניצל! מתכון מנצח של שניצל טופו בפיתה שהיא בעצמה שניצל – אם הילדים בסביבה, חובה להכפיל כמויות, אחרת הם יסיימו לכם את כל המנה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיתה


אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות וכשהוא מגיע לטמפרטורה, מניחים את השניצלים על תבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
  2. מכינים את הפיתות: מערבבים בקערה את המים עם הקמח עד לקבלת תערובת אחידה המזכירה טחינה.
  3. בקערה נפרדת, שמים את פירורי הלחם.
  4. מחממים את השמן בסיר העמוק.
  5. טובלים את הפיתה הראשונה בתערובת הקמח מכל הצדדים ומעבירים לקערת פירורי הלחם. מצפים את הפיתה מכל הצדדים. חוזרים על התהליך עם הפיתה השנייה.
  6. מטגנים את הפיתה המצופה היטב משני צדדיה, למשך 3 דקות מצד אחד, הופכים בעזרת מלקחיים את הפיתה ומטגנים למשך 2 דקות נוספות, עד שהפיתה זהובה וקריספית משני צדדיה.
  7. מוציאים את הפיתה מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומניחים להתקררות במשך 2 דקות. חוזרים על הפעולות עם הפיתה השנייה.
  8. חותכים בעזרת סכין פתח בפיתה וממלאים את הפיתה בשניצל שחיממנו בתנור. אפשר להוסיף ממרחים וירקות לטעמכם.
פיתה שניצל עם שניצל משק ויילר
פיתה שניצל עם שניצל טופו טעים וקריספי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתה פטנט! פיתה שניצל עם שניצל טופו עסיסי וקראנצ’י

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות