רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

פנקוטה טבעונית עם פירות יער בטעם ממכר!

כל כך קל להכין את הפנקוטה, וכל כך הרבה מחמאות יש אחריה. פנקוטה טבעונית ברוטב פירות יער אדומים, מושלמת לסיום ארוחה בשרית, לטבעוניים ולרגישים
כל כך קל להכין את הפנקוטה, וכל כך הרבה מחמאות יש אחריה. פנקוטה טבעונית ברוטב פירות יער אדומים, מושלמת לסיום ארוחה בשרית, לטבעוניים ולרגישים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.7 קק״ל 1133.9 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 9.0 גרם 71.8 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 20.4 מ״ג 163.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.7 קק״ל 1133.9 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 9.0 גרם 71.8 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 20.4 מ״ג 163.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

פנקוטה כנראה תישאר קינוח אהוב במיוחד, אחת מפסגות המטבח האיטלקי. הפעם תוכלו להכין את הפנקוטה האהובה בלי חלב בכלל בגרסה טבעונית פרווה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים טבעוניים
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקוטה

רוטב פירות יער


אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר קטן את כל מצרכי הפנקוטה ומביאים לסף רתיחה.
  2. מערבבים עד שהסוכר נמס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.
  3. מניחים תבניות סיליקון אישיות או תבנית שקעים על משטח עבודה וממלאים בתערובת כמעט עד הסוף.

    פנקוטה טבעונית1
    מכניסים לסיר קטן את כל המצרכים לפנקוטה

  4. מעבירים את הפנקוטה למקרר למשך 3-4 שעות (אפשר לילה שלם) עד שהיא מתייצבת לגמרי.
  5. לפני ההגשה מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער והסוכר, ומערבבים.
  6. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך כ-15 דקות עד שהפירות מתרככים מאוד.

    פנקוטה טבעונית2
    ממלאים את תבניות הסיליקון בבלילה כמעט עד הסוף

  7. מקררים את רוטב פירות היער.
  8. לפני ההגשה מוזגים רוטב פירות יעל לצלחת הגשה, מוציאים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים על מצע הרוטב.
  9. שומרים את הפנקוטה במקרר בתוך התבניות.  

    פנקוטה טבעונית
    פנקוטה טבעונית עם רוטב פירות יער. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות