פנקייק בועות
פנקייק בועות זה פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
פנקייק בועות זה פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 420.6 קק״ל 1682.4 קק״לפחמימות 55.0 גרם 220.1 גרםשומן 16.7 גרם 66.9 גרםנתרן 352.6 מ״ג 1410.4 מ״גחלבון 13.2 גרם 53.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 719.9 מ״גסידן 121.6 מ״ג 486.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 182.1 מ״ג 728.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות421
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 420.6 קק״ל 1682.4 קק״לפחמימות 55.0 גרם 220.1 גרםשומן 16.7 גרם 66.9 גרםנתרן 352.6 מ״ג 1410.4 מ״גחלבון 13.2 גרם 53.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.0 גרםכולסטרול 180.0 מ״ג 719.9 מ״גסידן 121.6 מ״ג 486.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 182.1 מ״ג 728.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
פנקייקים מקסימים שמכינים במחבת מיוחדת (עם שקעי- כדורים קטנים), במילוי ממרח שוקולד-אגוזים, בננה ושערות חלבה. מאותה בלילה אפשר להכין גם פנקייקים עגולים רגילים או פנקייקים אחרים בצורות (למשל, במחבת פרצופים).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 421 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
מילוי
קישוט
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
- הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
- הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן