פרנץ’ טוסט מלוח: בריוש עם ביצים מוקרמות בשמנת
מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
מה דעתכם על פרנץ' טוסט מלוח עם ביצים מוקרמות בתנור? מאפה בריוש ספוג שמנת מתוקה מענג על גבול החטא! קבלו רעיון לארוחת בוקר קצת אחרת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.8 קק״ל 859.6 קק״לפחמימות 5.2 גרם 10.3 גרםשומן 36.2 גרם 72.4 גרםנתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״גחלבון 22.0 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 33.5 גרםכולסטרול 659.9 מ״ג 1319.9 מ״גסידן 184.4 מ״ג 368.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 322.0 מ״ג 644.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות430
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.8 קק״ל 859.6 קק״לפחמימות 5.2 גרם 10.3 גרםשומן 36.2 גרם 72.4 גרםנתרן 389.5 מ״ג 779.0 מ״גחלבון 22.0 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 33.5 גרםכולסטרול 659.9 מ״ג 1319.9 מ״גסידן 184.4 מ״ג 368.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 322.0 מ״ג 644.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 430 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
4 פרוסות בריוש
-
4 ביצים L
-
טיפה מלח גס
-
טיפה פלפל שחור טחון
-
חופן עיריתקצוצה
-
1 כפית חמאהלשימון התבנית
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים בחמאה את התבניות האישיות במידה 15/15 ס”מ.
- מוזגים לכל תבנית חצי מיכל שמנת לבישול 15%.
- מניחים את פרוסות הלחם בתוך השמנת ואז הופכים אותן לצד השני כדי שהשמנת תיספג משני הצדדים.
- כעת שוברים את הביצים ומעבירים שתי ביצים לכל תבנית.
- מערבבים קלות את החלבון עם השמנת בעזרת מזלג.
- מתבלים במלח ופלפל.
- אופים את המאפה במשך כ-25 דקות.
- מפזרים את העירית הקצוצה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים בחמאה את התבניות האישיות במידה 15/15 ס”מ.
- מוזגים לכל תבנית חצי מיכל שמנת לבישול 15%.
- מניחים את פרוסות הלחם בתוך השמנת ואז הופכים אותן לצד השני כדי שהשמנת תיספג משני הצדדים.
- כעת שוברים את הביצים ומעבירים שתי ביצים לכל תבנית.
- מערבבים קלות את החלבון עם השמנת בעזרת מזלג.
- מתבלים במלח ופלפל.
- אופים את המאפה במשך כ-25 דקות.
- מפזרים את העירית הקצוצה ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן