פשטידת בצל וגבינות ללא גלוטן

איילת הירשמן מכינה פשטידת בצל וגבינות שמכינים בקלי קלות, המתאימה לאירוח מושלם בשבועות ובכלל. והבונוס? היא נטולת גלוטן
איילת הירשמן מכינה פשטידת בצל וגבינות שמכינים בקלי קלות, המתאימה לאירוח מושלם בשבועות ובכלל. והבונוס? היא נטולת גלוטן
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 1637.6 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 138.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 77.7 גרם
    נתרן 1081.7 מ״ג 8653.8 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.2 גרם
    כולסטרול 120.7 מ״ג 965.6 מ״ג
    סידן 340.0 מ״ג 2720.0 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    אשלגן 385.0 מ״ג 3080.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 1637.6 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 138.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 77.7 גרם
    נתרן 1081.7 מ״ג 8653.8 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.2 גרם
    כולסטרול 120.7 מ״ג 965.6 מ״ג
    סידן 340.0 מ״ג 2720.0 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    אשלגן 385.0 מ״ג 3080.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
איילת הירשמן
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. פורסים את הכרשה לפרוסות דקות.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
  3. מגררים על פומפייה את גבינת הפטה.
  4. קוצצים דק את הפטרוזיליה והשמיר.
  5. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה, סוכר, מלח, פלפל שחור ותיבולית עשבי תיבול, מערבבים ומטגנים 15-20 דקות עד שהם מתרככים ומזהיבים.
  6. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן.
  7. טורפים בקערה את הגבינות, הביצים והשמנת, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מתבלים, מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים לעיסה את הבצלים והכרשה ומערבבים היטב.
  8. יוצקים את התערובת בתבנית ואופים 40 דקות, או עד שמתקבלת פשטידה יציבה מאוד וזהובה מאוד. מוציאים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בצל וגבינות ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    קרן דגני

    היי, הפשטידה טעימה מאוד ונראית טוב. בפירוט רשמתם ליצוק את תערובת הגבינות מעל שכבת הבצל ובסרטון ערבבתם יחד. לצערי ראיתי את הסרטון לאחר שהכנסתי לתנור ואז הבנתי למה נשארו לי נוזלים בתחתית התבנית. ממליצה להתאים תוכן כתוב לתוכן מצולם. תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, מצטערים לקרוא, יש צורך לערבב את הכל ביחד. עדכנו כעת באופן ההכנה, מודים לך על עירור תשומת הלב

    Avatar
    רימונה

    התיבולית הזו מעולה! אשתמש בה גם בעוד מאכלים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות