פשטידת בצל וגבינות ללא גלוטן

איילת הירשמן מכינה פשטידת בצל וגבינות שמכינים בקלי קלות, המתאימה לאירוח מושלם בשבועות ובכלל. והבונוס? היא נטולת גלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את הכרשה לפרוסות דקות.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
  3. מגררים על פומפייה את גבינת הפטה.
  4. קוצצים דק את הפטרוזיליה והשמיר.
  5. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה, סוכר, מלח, פלפל שחור ותיבולית עשבי תיבול, מערבבים ומטגנים 15-20 דקות עד שהם מתרככים ומזהיבים.
  6. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן.
  7. מעבירים את הבצלים והכרשה לתבנית, ומשטחים אותם בשכבה אחידה.
  8. טורפים בקערה את הגבינות, הביצים והשמנת, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מתבלים, מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה ומערבבים לעיסה אחידה.
  9. יוצקים על שכבת הבצל בתבנית ואופים 40 דקות, או עד שמתקבלת פשטידה יציבה מאוד וזהובה מאוד. מוציאים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 198.9 קק״ל 1591.5 קק״ל
פחמימות 15.5 גרם 123.9 גרם
שומן 9.5 גרם 76.1 גרם
נתרן 1039.2 מ״ג 8313.9 מ״ג
חלבון 13.3 גרם 106.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.9 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 26.0 גרם
כולסטרול 104.6 מ״ג 836.4 מ״ג
סידן 334.9 מ״ג 2679.3 מ״ג
ברזל 2.5 מ״ג 20.0 מ״ג
אשלגן 359.4 מ״ג 2875.4 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody