צ’יפס קליפות תפוחי אדמה: מהיום לא מבזבזים!
צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 715.8 קק״ל 715.8 קק״לפחמימות 142.2 גרם 142.2 גרםשומן 11.7 גרם 11.7 גרםנתרן 777.0 מ״ג 777.0 מ״גחלבון 15.7 גרם 15.7 גרםסיבים תזונתיים 23.0 גרם 23.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 1.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 16.3 מ״ג 16.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות716
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 715.8 קק״ל 715.8 קק״לפחמימות 142.2 גרם 142.2 גרםשומן 11.7 גרם 11.7 גרםנתרן 777.0 מ״ג 777.0 מ״גחלבון 15.7 גרם 15.7 גרםסיבים תזונתיים 23.0 גרם 23.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 1.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 16.3 מ״ג 16.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מחפשים כל הזמן איך לנצל עד הסוף את המזון שאתם קונים? גם אנחנו! הנה טיפ נהדר לשאריות הרבות שנשארות אחרי קילוף תפוחי אדמה – צ’יפס קליפות פריך וטעים! והכי טוב? לא צריך לטגן, רק אופים ותוך דקות יש נשנוש מושלם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 716 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 תפוחי אדמה לטיגון בינונייםרק הקליפות
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת צ’ילי
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שומרים קליפות מתפוחי אדמה שבישלתם איתם, או לחלופין מקלפים את תפוחי האדמה עם קולפן ומעבירים את הקליפות לקערה.
- מוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
- מסדרים את הקליפות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור.
- אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות מזהיבות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שומרים קליפות מתפוחי אדמה שבישלתם איתם, או לחלופין מקלפים את תפוחי האדמה עם קולפן ומעבירים את הקליפות לקערה.
- מוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
- מסדרים את הקליפות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור.
- אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות מזהיבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
נהדר
תודה יורם
היי אפשרי להכין מכל סוג של תפוח אדמה???
מומלץ להכין מתפוח אדמה שמיועד לטיגון (יש תפוחי אדמה שמיועדים לטיגון, אפייה ובישול)
היי