
צ’יפס קליפות תפוחי אדמה: מהיום לא מבזבזים!
צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.4 קק״ל 107.4 קק״לפחמימות 4.0 גרם 4.0 גרםשומן 10.5 גרם 10.5 גרםנתרן 778.0 מ״ג 778.0 מ״גחלבון 0.9 גרם 0.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.0 מ״ג 35.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 513.8 מ״ג 513.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.4 קק״ל 107.4 קק״לפחמימות 4.0 גרם 4.0 גרםשומן 10.5 גרם 10.5 גרםנתרן 778.0 מ״ג 778.0 מ״גחלבון 0.9 גרם 0.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.0 מ״ג 35.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 513.8 מ״ג 513.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מחפשים כל הזמן איך לנצל עד הסוף את המזון שאתם קונים? גם אנחנו! הנה טיפ נהדר לשאריות הרבות שנשארות אחרי קילוף תפוחי אדמה – צ’יפס קליפות פריך וטעים! והכי טוב? לא צריך לטגן, רק אופים ותוך דקות יש נשנוש מושלם.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
5 תפוחי אדמה לטיגון של הדוד משה בינונייםרק הקליפות
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת צ’ילי
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שומרים קליפות מתפוחי אדמה שבישלתם איתם, או לחלופין מקלפים את תפוחי האדמה עם קולפן ומעבירים את הקליפות לקערה.
- מוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
- מסדרים את הקליפות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור.
- אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות מזהיבות.
צ’יפס. צילום: עידו ארבל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שומרים קליפות מתפוחי אדמה שבישלתם איתם, או לחלופין מקלפים את תפוחי האדמה עם קולפן ומעבירים את הקליפות לקערה.
- מוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
- מסדרים את הקליפות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור.
- אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות מזהיבות.
@foody_il מהיום אל תזרקו קליפות תפוחי אדמה - צ'יפס קראנצ'י ובריא #ציפס #טעים #crispy #בריא ♬ Hot Jeletot - Indomie
בשיתוף עם דוד משה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן