קאפקייקס אוכמניות של מיקי שמו

רוצים להכין מאפה מתוק שכל האורחים ידברו עליו? מיקי שמו אופה קאפקייקס אוכמניות טעימים ורכים, עם מלית פרי וקצפת אוורירית מעל
רוצים להכין מאפה מתוק שכל האורחים ידברו עליו? מיקי שמו אופה קאפקייקס אוכמניות טעימים ורכים, עם מלית פרי וקצפת אוורירית מעל
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5681
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5680.6 קק״ל 5680.6 קק״ל
    פחמימות 632.6 גרם 632.6 גרם
    שומן 324.9 גרם 324.9 גרם
    נתרן 455.9 מ״ג 455.9 מ״ג
    חלבון 72.4 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 148.8 גרם 148.8 גרם
    כולסטרול 595.2 מ״ג 595.2 מ״ג
    סידן 185.0 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 491.5 מ״ג 491.5 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5681
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5680.6 קק״ל 5680.6 קק״ל
    פחמימות 632.6 גרם 632.6 גרם
    שומן 324.9 גרם 324.9 גרם
    נתרן 455.9 מ״ג 455.9 מ״ג
    חלבון 72.4 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 148.8 גרם 148.8 גרם
    כולסטרול 595.2 מ״ג 595.2 מ״ג
    סידן 185.0 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 491.5 מ״ג 491.5 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מיקי שמו
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קאפקייקס

שימון תבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים שמנת חמוצה, ביצים, שמן ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  4. מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר ומעבדים מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. משמנים את תבנית השקעים בתרסיס שמן, יוצקים את הבלילה עד 1/2 מגובה השקעים.
  6. בעזרת כפית, שמים מעט מלית אוכמניות במרכז הבלילה בכל שקע.
  7. אופים 15 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הקאפקייק יוצא יבש.
  8. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
  9. מעטרים כל קאפקייק בקצפת ובכפית מלית אוכמניות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס אוכמניות של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שפירא עדנה

    כדי לקבל קאפקייקס פרווה במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה?

      Avatar
      מערכת Foody

      קרם קוקוס בכמות זהה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות