-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5680.6 קק״ל 5680.6 קק״לפחמימות 632.6 גרם 632.6 גרםשומן 324.9 גרם 324.9 גרםנתרן 455.9 מ״ג 455.9 מ״גחלבון 72.4 גרם 72.4 גרםסיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 148.8 גרם 148.8 גרםכולסטרול 595.2 מ״ג 595.2 מ״גסידן 185.0 מ״ג 185.0 מ״גברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 491.5 מ״ג 491.5 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות5681
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5680.6 קק״ל 5680.6 קק״לפחמימות 632.6 גרם 632.6 גרםשומן 324.9 גרם 324.9 גרםנתרן 455.9 מ״ג 455.9 מ״גחלבון 72.4 גרם 72.4 גרםסיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 148.8 גרם 148.8 גרםכולסטרול 595.2 מ״ג 595.2 מ״גסידן 185.0 מ״ג 185.0 מ״גברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 491.5 מ״ג 491.5 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 5681 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קאפקייקס
-
1גביע או 200 גרם שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
2 ביצים L
-
80מ"ל או 1/3 כוס שמן קנולה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קופסה מלית אוכמניות
קצפת
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות סוכר לבן
שימון תבנית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים שמנת חמוצה, ביצים, שמן ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה.
- מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר ומעבדים מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- משמנים את תבנית השקעים בתרסיס שמן, יוצקים את הבלילה עד 1/2 מגובה השקעים.
- בעזרת כפית, שמים מעט מלית אוכמניות במרכז הבלילה בכל שקע.
- אופים 15 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הקאפקייק יוצא יבש.
- מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מעטרים כל קאפקייק בקצפת ובכפית מלית אוכמניות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים שמנת חמוצה, ביצים, שמן ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה.
- מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר ומעבדים מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- משמנים את תבנית השקעים בתרסיס שמן, יוצקים את הבלילה עד 1/2 מגובה השקעים.
- בעזרת כפית, שמים מעט מלית אוכמניות במרכז הבלילה בכל שקע.
- אופים 15 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הקאפקייק יוצא יבש.
- מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מעטרים כל קאפקייק בקצפת ובכפית מלית אוכמניות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כדי לקבל קאפקייקס פרווה במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה?
קרם קוקוס בכמות זהה