קדירת בשר חורפית

מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    430
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 430.0 קק״ל 1720.2 קק״ל
    פחמימות 53.4 גרם 213.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.6 גרם
    נתרן 833.9 מ״ג 3335.8 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 70.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 407.8 מ״ג 1631.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 2722.6 מ״ג 10890.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    430
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 430.0 קק״ל 1720.2 קק״ל
    פחמימות 53.4 גרם 213.6 גרם
    שומן 5.4 גרם 21.6 גרם
    נתרן 833.9 מ״ג 3335.8 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 70.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 407.8 מ״ג 1631.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 2722.6 מ״ג 10890.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר כבד וגדול מחממים שמן זית. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד שהבשר משחים מעט. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  2. בינתיים, קולפים וחותכים לקוביות גדולות את הבצל, גזר, סלרי ותפוח אדמה. מוסיפים לסיר לאחר הוצאת הבשר ומטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מזהיבים מעט ומתרככים.
  3. מוסיפים שיני שום וקמח ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את היין האדום, ולאחר מכן את הקפה ומערבבים.
  5. מחזירים את הבשר לסיר, מתבלים במלח, פלפל שחור, תימין ועלי דפנה, מביאים לרתיחה. מכסים בחצי מכסה ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבשר רך מאוד.
  6. מגישים חם בליווי פירה או אורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדירת בשר חורפית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות