קובייה בולגרית עם אבטיח וגבינה מלוחה
מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קובייה בולגרית עם פירות קיץ וגבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל
מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קובייה בולגרית עם פירות קיץ וגבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 845.2 קק״ל 845.2 קק״לפחמימות 207.0 גרם 207.0 גרםשומן 4.5 גרם 4.5 גרםנתרן 29.7 מ״ג 29.7 מ״גחלבון 17.0 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 14.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 228.0 מ״ג 228.0 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 3286.7 מ״ג 3286.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות845
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 845.2 קק״ל 845.2 קק״לפחמימות 207.0 גרם 207.0 גרםשומן 4.5 גרם 4.5 גרםנתרן 29.7 מ״ג 29.7 מ״גחלבון 17.0 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 14.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 228.0 מ״ג 228.0 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 3286.7 מ״ג 3286.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 845 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 אבטיח בינוני
-
2 קיווי בינוניים
-
1 קופסה גבינה בולגרית 16%
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את האבטיח לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- חותכים את הקיווי לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מסדרים קומה ראשונה לקובייה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה. מניחים משני צידי הקובייה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה”כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון). משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
- מסדרים קומה שנייה לקובייה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קוביית אבטיח.
- מסדרים קומה שלישית לקובייה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
- מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מיד.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את האבטיח לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- חותכים את הקיווי לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מסדרים קומה ראשונה לקובייה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה. מניחים משני צידי הקובייה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה”כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון). משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
- מסדרים קומה שנייה לקובייה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קוביית אבטיח.
- מסדרים קומה שלישית לקובייה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
- מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
משגע! את אלופה!