קיורטוש קרם וניל ואוכמניות
קיורטוש משגע - מאפה שעשוי מבצק עלים ממולא בקרם וניל ואוכמניות. קינוח קליל, מטריף בלי הרבה עבודה והכי חשוב - אי אפשר להפסיק לזלול אותו
קיורטוש משגע - מאפה שעשוי מבצק עלים ממולא בקרם וניל ואוכמניות. קינוח קליל, מטריף בלי הרבה עבודה והכי חשוב - אי אפשר להפסיק לזלול אותו
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 653.9 קק״ל 5884.7 קק״לפחמימות 44.1 גרם 396.9 גרםשומן 46.4 גרם 417.5 גרםנתרן 35.8 מ״ג 322.3 מ״גחלבון 8.2 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 25.2 גרם 227.1 גרםכולסטרול 91.6 מ״ג 824.7 מ״גסידן 42.3 מ״ג 381.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 65.8 מ״ג 592.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות654
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 653.9 קק״ל 5884.7 קק״לפחמימות 44.1 גרם 396.9 גרםשומן 46.4 גרם 417.5 גרםנתרן 35.8 מ״ג 322.3 מ״גחלבון 8.2 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 25.2 גרם 227.1 גרםכולסטרול 91.6 מ״ג 824.7 מ״גסידן 42.3 מ״ג 381.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 65.8 מ״ג 592.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 654 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כוס אוכמניות טריות
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- לוקחים 3 ניירות אפייה סנו סושי ומגלגלים אותם לגליל צר.
- חותכים רצועות של בצק עלים בעובי של 1 סנטימטר ומלפפים סביב גליל הנייר כשצד אחד של הבצק תמיד עולה על השני (ראו סרטון).
- מברישים בביצה ואופים 10 דקות עד להזהבה יפה. מצננים היטב ומשחררים את גלילי הבצק מגלילי הנייר.
- מכינים את המלית: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זיפר L סנו סושי. גוזרים את השפיץ של השקית, מזלפים לתוך גלילי הבצק האפויים את הקצפת ומפזרים אוכמניות. מקשטים עם אבקת סוכר מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- לוקחים 3 ניירות אפייה סנו סושי ומגלגלים אותם לגליל צר.
- חותכים רצועות של בצק עלים בעובי של 1 סנטימטר ומלפפים סביב גליל הנייר כשצד אחד של הבצק תמיד עולה על השני (ראו סרטון).
- מברישים בביצה ואופים 10 דקות עד להזהבה יפה. מצננים היטב ומשחררים את גלילי הבצק מגלילי הנייר.
- מכינים את המלית: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זיפר L סנו סושי. גוזרים את השפיץ של השקית, מזלפים לתוך גלילי הבצק האפויים את הקצפת ומפזרים אוכמניות. מקשטים עם אבקת סוכר מעל ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בוקר טוב, היכן הסרטון?
שלום רינת, כעת הסרטון מופיע מתחת לאופן ההכנה