סנו רקע

קיורטוש קרם וניל ואוכמניות

קיורטוש משגע - מאפה שעשוי מבצק עלים ממולא בקרם וניל ואוכמניות. קינוח קליל, מטריף בלי הרבה עבודה והכי חשוב - אי אפשר להפסיק לזלול אותו
קיורטוש משגע - מאפה שעשוי מבצק עלים ממולא בקרם וניל ואוכמניות. קינוח קליל, מטריף בלי הרבה עבודה והכי חשוב - אי אפשר להפסיק לזלול אותו
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 653.9 קק״ל 5884.7 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 396.9 גרם
    שומן 46.4 גרם 417.5 גרם
    נתרן 35.8 מ״ג 322.3 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 227.1 גרם
    כולסטרול 91.6 מ״ג 824.7 מ״ג
    סידן 42.3 מ״ג 381.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 592.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 653.9 קק״ל 5884.7 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 396.9 גרם
    שומן 46.4 גרם 417.5 גרם
    נתרן 35.8 מ״ג 322.3 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 227.1 גרם
    כולסטרול 91.6 מ״ג 824.7 מ״ג
    סידן 42.3 מ״ג 381.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 592.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ניצן סוסיד
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. לוקחים 3 ניירות אפייה סנו סושי ומגלגלים אותם לגליל צר.
  3. חותכים רצועות של בצק עלים בעובי של 1 סנטימטר ומלפפים סביב גליל הנייר כשצד אחד של הבצק תמיד עולה על השני (ראו סרטון).
  4. מברישים בביצה ואופים 10 דקות עד להזהבה יפה. מצננים היטב ומשחררים את גלילי הבצק מגלילי הנייר.
  5. מכינים את המלית: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  6. מעבירים את הקצפת לשקית זיפר L סנו סושי. גוזרים את השפיץ של השקית, מזלפים לתוך גלילי הבצק האפויים את הקצפת ומפזרים אוכמניות. מקשטים עם אבקת סוכר מעל ומגישים.
קיורטוש במילוי קרם וניל ואוכמניות1
קיורטוש במילוי קרם וניל ואוכמניות. צילום: ניצן סוסיד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      שלום רינת, כעת הסרטון מופיע מתחת לאופן ההכנה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות