קמטוטי בצק פילו במילוי נתחי פרגית עם פירות יבשים

חגיגי וטעים במיוחד! מאפה נתחי פרגית עם בצק פילו קראנצ'י, פרגיות מתובלות, פירות יבשים מתוקים והמון פיצוחים
חגיגי וטעים במיוחד! מאפה נתחי פרגית עם בצק פילו קראנצ'י, פרגיות מתובלות, פירות יבשים מתוקים והמון פיצוחים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.1 קק״ל 4281.3 קק״ל
    פחמימות 18.0 גרם 180.2 גרם
    שומן 28.9 גרם 288.6 גרם
    נתרן 725.6 מ״ג 7256.0 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 229.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 244.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 72.1 מ״ג 720.8 מ״ג
    אבץ 116.6 מ״ג 1166.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.1 קק״ל 4281.3 קק״ל
    פחמימות 18.0 גרם 180.2 גרם
    שומן 28.9 גרם 288.6 גרם
    נתרן 725.6 מ״ג 7256.0 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 229.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 244.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 72.1 מ״ג 720.8 מ״ג
    אבץ 116.6 מ״ג 1166.2 מ״ג
    סגור

המאפה הזה כל כך יפה שאולי יהיה לכם קצת חבל לחתוך ולהרוס אותו! אחרי שתתגברו על התחושה הזו ותטעמו אותו, תבינו שזה היה שווה את זה לחלוטין! קבלו מתכון להכנת מאפה עם קמטוטי בצק פילו ממולאים בנתחי פרגיות, פירות יבשים ופיצוחים – בול לשולחן החג שלכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פילו

מילוי

בלילת ביצים


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית בסיר רחב או מחבת על כיריים ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה-שתיים.
  2. חותכים את הפרגיות לרצועות ומוסיפים אותן לסיר הרחב. מערבבים ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהן משנות את צבען.
  3. מוסיפים את הפירות היבשים, השקדים, הפיסטוקים, התבלינים והמים, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-15 דקות, או עד שהפרגיות מתרככות והמים מתאדים. מכבים את הלהבה ומצננים קצת את המילוי.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. מכינים את בלילת הביצים: מערבבים את כל מצרכי הבלילה בקערה.
  6. מרכיבים את המאפה: לוקחים דף פילו, מקמטים אותו קלות, טובלים בעדינות בבלילת הביצים ומניחים בתחתית תבנית האפייה. ממשיכים הלאה עם 4 עלים נוספים עד שכל תחתית התבנית מכוסה.
  7. מעבירים את המילוי על תחתית הפילו ומיישרים. מכסים את המילוי בקמטוטי יתר עלי הפילו.
  8. משמנים את המאפה באמצעות תרסיס שמן הזית ואופים 25-30 דקות להשחמה יפה.
  9. אם רוצים, זורים מעל המאפה המוכן את תערובת אבקת הסוכר והקינמון ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קמטוטי בצק פילו במילוי נתחי פרגית עם פירות יבשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות