קנלוני במילוי גבינות ועגבניות
הישר מהמטבח האיטלקי: קנלוני במילוי גבינות ברוטב עגבניות. ממלאים גלילי פסטה חלולים בתערובת עשירה וטעימה של גבינות ואופים ברוטב עגבניות. אוכלים חם
הישר מהמטבח האיטלקי: קנלוני במילוי גבינות ברוטב עגבניות. ממלאים גלילי פסטה חלולים בתערובת עשירה וטעימה של גבינות ואופים ברוטב עגבניות. אוכלים חם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3685.5 קק״ל 3685.5 קק״לפחמימות 243.4 גרם 243.4 גרםשומן 236.5 גרם 236.5 גרםנתרן 4060.5 מ״ג 4060.5 מ״גחלבון 139.9 גרם 139.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 137.0 גרם 137.0 גרםכולסטרול 656.8 מ״ג 656.8 מ״גסידן 2458.1 מ״ג 2458.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 690.7 מ״ג 690.7 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3686
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3685.5 קק״ל 3685.5 קק״לפחמימות 243.4 גרם 243.4 גרםשומן 236.5 גרם 236.5 גרםנתרן 4060.5 מ״ג 4060.5 מ״גחלבון 139.9 גרם 139.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 137.0 גרם 137.0 גרםכולסטרול 656.8 מ״ג 656.8 מ״גסידן 2458.1 מ״ג 2458.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 690.7 מ״ג 690.7 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3686 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קנלוני
-
1 חבילה קנלוני
-
100 גרם גבינת צ’דר לבןמגוררת דק
-
100 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעימגוררת דק
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 ביצה L
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
רוטב
-
100 גרם גבינת מוצרלהאו גבינת צ׳דר לבן מגוררת דק
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגורדת, מוצרלה, בורסן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
- ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
- מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
- מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגורדת.
- אופים במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
- מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגורדת, מוצרלה, בורסן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
- ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
- מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
- מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגורדת.
- אופים במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
- מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן